Sprint & Snowcross

_DSC9225 kopia

Hujeda mig vilken dag! Johannes & Anton  gick båda vidare ifrån prologen med stadiga 14 & 18 plats, riktigt pigga grabbar och kändes riktigt bra. Det blev ca 1,5h väntan och lite segt mellan racean, passade på kika damernas semi och njuta av tillvaron. Anton först ut, tog stakstarten ( Vilket jag visste han skulle göra ) drev på bra första backen, la sig lite bak i klungan precis som taktiken för att hamna i luftsuget och en bra utgångspunkt mot stadion. Där fick dock Anton skidan överkörd i sista utförsbacken och hamna ur rytm. Anton tappade några meter mot toppstriden och fick lägga i högsta växeln för att kämpa sig tillbaka. Vid upploppet maxa han allt men tyvärr räckte det inte hela vägen, snöplig 3:a och inte vidare på ”lucky loser”.

Surt.

Dax för Johannes, han verkade mycket taggad och laddad. Fokuserad till 1000 och var i helt rätt sinnesstämning inför kvartsfinalen. Johannes gick ut perfekt, la sig i mitten av klungan och fann sin position. Följde exakt taktiken och låg med i täten hela varvet, everything went down på upploppet.
Johannes gav allt han hade kvar i energireserven och kunde bjuda upp till fight. Med ynka 3 hundradelar blev han 3, tyvärr gick inte heatet bland de snabbare och gick inte vidare med ”lucky loser”
Tråkigt att det slutade såhär, men det är bara att rycka upp sig och ta nya tag.

_DSC9402 kopia

 

Hade några timmar att döda innan lagledarmötet. Så jag stack först på stakning 1h, kändes lite bättre idag, inte super roligt före ute i spåret men vackert väder och trevliga överraskningar gjorde allt bättre. Träffa på Gunde Svan och vi tjota lite om spåret o vädret, lite senare mötte jag på en ekorre som kikade fram vid kanten av spåret innan den försvann upp i trädet.

Stack även iväg på Snowcross, typ en skotersprint med hopp o intensivt så inni norden. Blev riktigt imponerad av deras ”skills” men också häpnad av hur craaazy de körde. Helt galna, säkert full kontroll men jäklar va de gick och flög i luften. Var riktigt actionfyllt och otroligt kul att se, man fick verkligen perspektiv när man kom så nära. Skoter är monster maskiner alltså, sjuk power!

Nu dusch, middag och försöka tidig kväll!

Höres
T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *