Springer in i jobb

DSC_0192

  • Fagra gräsberget

Vi hade egentligen siktet på att åka till Östmark med rullskidorna, men med dåliga vägförhållanden och mejlat regn, blev det löpning. Bob kikade in vid 10 och vi tog sikte på Gräsberget. Blev en fin tur i lugnt tempo, relativt fort blött om fötterna men ändå bra temp för löpning. Snackade mycket, tiden och kilometerna rullade in relativt enkelt.

 

DSC_0194

  • Bob leads the way

Nervägen var inte lika enkel, inte måna ( om någon alls ) som sprungit här iår och därför väldigt mycket snö kvar. Men det var spännande det också, avslutningsvis springer man ett fint parti i skogen och sedan ut på asfalten hem. Mycket trevlig tur, lite slirig form men trevligt generellt. Nästan 2h höll vi igång och nöjda efteråt med ett fint pass. Nu sitter jag och skall arbeta lite med några saker samt se över det sista inför föredraget imorgon. Även fått mejl angående stipendiet och kursen som går av stapeln 21-23 April. Det lyder:

Hej!

Ett stort grattis till en plats på årets RYLA i Kristinehamn 21-23 april 2017. Här kommer lite praktisk information inför helgen. Vi kommer att bo på Stadshotellet i Kristinehamn och själva utbildningen kommer att hållas på Kristinehamns konferenscenter, adresser finner ni sist i detta mail. Det är ca 6 minuters promenad däremellan.

Vi kör igång fredag 21 april klockan 15:00 med registrering och fika på Kristinehamns konferenscenter. Klockan 16:00 kör vi igång med helgens program. Efter dagens inledande program så promenerar vi gemensamt till Stadshotellet så att ni får tillgång till era rum innan vi äter gemensam middag på the Pub, ytterligare ca 5 minuters promenad.

Vi har ett välfyllt program under helgen så det ni behöver ta med er är en god dos energi och vetgirighet. Under lördagskvällen äter vi en lite finare middag, med klädkod kavaj. För senaste nytt om RYLA-helgen, se vår Facebooksida för löpande uppdateringar.

På söndagen avslutar vi med lunch och ni kan planera era hemresor efter 13:30.

Varmt välkomna till årets RYLA!


Med vänliga hälsningar,
Johanna Lindqvist, Claes Molander och Nils Vangstad
för Rotary i distrikt 2340,
arrangörer av RYLA 2017

 

Mycket spännande!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *