Special day!

  • Nysnö och ospårad dröm!

Solen väckte mig tidigt, efter ett morgonmöte med mig själv i köket, togs beslutat att satsa på Hovfjället och var på plats kl 09:00. Solen gassade och började värma, vägen upp var snötäckt och man började känna sig taggad för längdskidor. Föga förvånad att det inte var skare, det var nysnö och måste ha snöat här när det regnat i Torsby. Skaren var inte riktigt hållbar, spåren opreparerade  och gick trögt. Men trots det var det otroligt vackert att åka skidor och skönt för kroppen att pusta. Skejtade på i lugnt tempo, gick såpass trögt att min låga fart räckte för att få upp pulsen och stå på lite i några av backarna. Tog skönt i benen, backen glittrade med solen och knappt vind! Vackert!

  • Spanar på höjden av min nuvarande form!

Nej lugn nu, där överdrev jag. Formen kändes dock mycket bättre idag än tidigare, iallafall, åkte de flesta slingor och avslutade på toppen. Underbar utsikt och inte ett moln på himlen så långt ögat kunde nå. En mycket fint start på dagen och glad över att ha kommit till ett lyckat beslut att åka!

  • Julen kom tidigt i år, eller är det något annat idag???

Grattis Tom-William, från T-W MEDIA drivet av Tom-William och extra hälsningar från T-W.  Jag fyller nämligen 26 år idag, hujedamig, nu räcker det. Åt gott över lunchen med päronen och kunde plocka ut min egna present till mig själv. Rullskidorna står laddade i förrådet, så med nya pjucks och stavspetsar, är jag redo för säsongen. Stavfilen tog dom för mig i tullen, så behövde köpe ny.

I övrigt idag har jag också varit inne på ABF för ett snabbt möte, haft dubbla telefonmöten med Bryntesson och nog blir det inte mycket firande idag inte 🙂 What to do..  Så sitter vid kontoret nu igen och håller på med tävlingen i Hallstabacken som går av stapeln i Maj. Kontorstid förblir denna eftermiddag, detta blev skrivet 14:45.

  • Reklamarbete för tävlingen i Sollefteå!

Eftermiddagen har spenderats på kontoret som sagt, tidningen i Sollefteå har hört av sig och vill ha bilder för ett reportage. Jag har pysslat med ett erbjudande inför studentfotografering också, något som kommer upp inom kort och öppet för bokning! Don’t miss out! Även gjort i ordning för ”releasen” av ett stort uppdrag, dock så under eftermiddagens telefonmöte fick jag vetskapen att de inte går ut med det officiellt på sina kanaler förrän 19 April. Så det medför att jag måste hålla inne mitt blogginlägg fram till dess.

Veckan som är, fortsätter med kontor och träning som det ser ut. Möte med Pär EdqvistPE Custom kommande fredag och ser fram emot att utveckla vårt samarbete ytterligare. Ska även få iväg min bidragsansökan, pyssla med bilen och ha möte ang. ljuduthyrningstudenten här i byn. Lugn, men spännande vecka!

  • Första filmen för ” Från botten till SOCKERTOPPEN ”

Filmat i höstas innan snön kom, planerad under vinter och sen jäkligt snabbt redigerat när jag var nere i Portugal. Blev bra ändå, kommer följa upp film efter film nu framöver och återkoppla med spännande kuriosa. Rekordet är 7:50 och testet/tävlingen är på 1800m. Förstå vad tuff backen är!

Nu ska jag vidare och hålla i ett kort föredrag för att sedan plocka upp Oliver, ska ta med han till gymmet! 🙂

Tack för dagen, 26 räcker!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *