Sommarens planer

T-Wmedia

Detta inlägg är tidsinställt att publiceras klockan 15:00, fast skrivet 00:10-00:50 för tiden sprang iväg igår 🙂 Dax att presentera lite kommande möten, uppdrag och mina planer för sommaren 2017.

 

delning-klaralvsloppet

 • Möte med klarälvsloppet.

För några har jag inte orkat varit tyst och några kanske har klurat ut det. När jag kommer hem så blir det snabb omladdning för att redan dagen efter på Onsdag möta upp Glenn för möte angående Klarälvsloppet. Jag har skissat ihop olika idéer när jag var i Portugal och nu är det dax att framföra dom i person. Vi har ett morgonmöte klockan 08:00 och kommer bli en rivstart på dagen när man är hemma igen. Skall bli väldigt intressant att få lyfta mina idéer och se vad det kan mynna ut till. Vi är positiva för att få en överenskommelse till samarbete 🙂

stjerneskolan

 • Studenten 2017.

Skid/alpin/skidskyttarna som tar studenten från Stjerneskolan har hyrt ljud från mig och därför kommer vi under Torsdagen rigga allt samt givetvis provspela. Vi kanske inte kommer leverera bäst bas, men jag är väldigt tveksam att någon kommer att kunna spela högre än oss. 2 stora konserthögtalare kommer användas, minst 2 elverk, mikrofon och toppen på grädden jag som ”säkerhetsvakt” Blir väl mest att sköta ljudet, med ett konstant öga på säkerheten och att alla har det bra. Tror dom är 30-40 pers som skall upp på lastbilen, så det kommer bli röjj. Så vi ser till att beställa solsken 🙂

52270912-E1HwF

 • Lysvik från fågelns perspektiv.

Väldigt annorlunda och sällan jag gör arbete under sådana teman. Men detta blir ännu mer unikt, då jag skall filma ett bröllop. En bekant till mig har kommit upp med idén att vilja ge bort en summerad film från bröllopet med vigseln, hälsningar, middagen och dansen. Ska bli spännande, för här handlar det mycket om lugna sekvenser och vackra motiv. Sen givetvis alltid roligt att få vara med på ”stora dagen” för blivande man & hustru. Blir nog en fin Lördag 🙂 Swix_Ski Classics_Huvud

 • Möte med Ski Classics.

Nu är möte inbokat och jag borde ha beställt tågbiljett. Får bli hemma sen. Jag skall iallafall åka över till Stockholm för att möte upp Sandra & ledningen från Wsports som håller i Ski Classics på gamla stan klockan 14:00. Vi ska diskutera deras lediga tjänst som är ute just nu och diskutera en mer friroll där jag kan producera filmmaterial samt vara behjälplig till Magnus Öst och bilder. Skall givetvis skissa fram en plan även här och kunna väl förbered med en presentation att öppna upp. Jag är hoppfull.

webbtopp_datum

 • SM Veckan foto.

Funderar starkt på att åka ner till BoråsSM för att vara där som fotograf. Just nu i skrivande stund är jag där på eget initiativ, men samtalet är öppnat med skidzonen och vi får se hur det eskalerar. Samtidigt som det är SM, kan jag kombinera det genom att besöka min syster och hennes familj i Göteborg. Det är även Höljes under denna tiden, inte riktigt bestämt mig än hur jag gör, men kanske blir så att jag åker upp endast Söndag? Kanske sover Lör-Sön?..

Skulle va kul denna bild

 • Viktor Thorn & ny film.

Diskuterat lite med Mr.Thorn om att göra en ny film som blev väldigt uppskattad ifjol. En ny bil från VW levereras till Thorn i slutet av Juni och vi siktar på att göra en film i början av Juli. Har nog redan funnit låten vi skall använda och sitter o lyssnar för att visualisera fram de olika vinklarna. Kommer bli riktigt grymt.

 

13562003_505417356319127_655295074_n

 

 • Råaloppet i Branäs.

Logotypen är från 2016, men det var den jag fann. Löpartävlingen som arrangeras av min vän Bengt-Åke från Långberget till Branäs. Ifjol vann ju kingen själv Oscar Persson och var redan då tillfrågad om att komma fotografera. Tyvärr var jag uppbokad men tar nya tag i år.Egentligen skulle jag samtalat med Bengt-Åke igår kväll Tisdag, men var upptagen med filmandet och fick skjuta upp det till hemfärden idag. Men vi siktar in oss på att vara på plats, så får vi se hur det eskalerar.

Bloggen T-W Media

 • Dax för O-Ringen i Arvika.

Ända fram till O-Ringen kommer det vara produktioner, planeras inför och förberedelser inför en hektiskt vecka. Just nu är jag ju på plats för att filma sekvenser & fotografer för O-Ringen 2018Örnsköldsvik och som är en del utav förproduktionen av årets O-Ringen. Levererat material hit & dit inför och det kommer fortsätta ända fram, så det är ju kanon att tiden fram tills dess fylls ut och väldigt mycket roliga uppdrag. Ser fram emot denna vecka, som kommer förstärkas av Matti och vi teamar upp oss för en ny nivå av film från en orienteringstävling. 

18902655_10155314854333686_816941032_n

 • Årets höjdpunkt.

Snart är det dax igen, att äntligen få styra bilen mot Idre och få vara ansvarig för produktionen bakom Sockertoppen. Nytt koncept för i år och vi tänker i nya banor. Är du en ivrig & nyfiken fotograf på en rolig vecka med stora utvecklingsmöjligheter, hör av dig 🙂 Planerna för Sockertoppen har sträckts sig bak till December och vi har kontinuerlig kontakt med olika idéer. Ser otroligt mycket fram emot Sockertoppen och kommer bli helt fantastiskt att få kunna tillföra glädje genom film/bild till dessa diabetessjuka ungdomar. Krävs det 125h arbete på 1 vecka detta år också? Svaret är – Jag är redo att göra 145h om så krävs.

Torstein2

 • Torstein Stenersen.

I samband med Sockertoppen i Idré har även skidskyttelandslaget läger och truppen är samlad. Varit i kontakt med marknadsansvarig Håkan Blidberg och vi kommer göra en produktion ifrån deras läger i farten. Planen är inte satt, men den är bokad och vi kommer stämma av närmare lägret. Vi kommer även göra ytterligare produktion mer mot hösten i September, men det tar vi då och fokuserar nu på sommarens uppdrag 🙂

kicki-drink-rosa

 • Bröllop igen?

1 vecka O-ringen, direkt till Sockertoppen 1v för att direkt till Arvika igen för att fotografera på bröllop. Denna gång är det fotografering och inom släkten. Så klart man ställer upp och kommer nog bli en mycket, mycket trevlig afton och sen får man se hur det är med energin i kroppen efter 2 hektiska veckor 🙂

thumb_640

 • Färjestad, Sveriges bästa lag.

Äntligen kan jag presentera kommande möte med ingen mindre än mediechefen för Färjestad BK den 7 Augusti på restaurangen. Efter ha jagat VD:n Stefan en längre tid, har jag nu fått ett litet genombrott från ett telefonmöte och Stefan vidarebefordra mig till Johan Kemi. Fick berätta om idén igen och min vision om utveckling. Johan blev intresserad och ville direkt boka in ett möte efter sommaren. Så 2 dagar efter bröllopet åker jag ner mot Karlstad för att äntligen få lyfta min idé som legat inom mig en längre tid. Skall bli otroligt spännande att äntligen få presentera idén och skall lägga mycket tid fram tills dess på att bygga ihop min presentation. Sen får man se, inget hugget i sten, men då har jag ändå fått chansen.


Sådär ser sommaren ut för T-W Media, flertal uppdrag och flertal möjligheter till mer arbete. Väldigt spännande sommar och även med luckor där jag lämnat öppet för fritid & planering. Allt är inte helt inbokat så som SM-Veckan och jag är flexibel för eventuella arbeten som kan bokas in.

Jag ser grymt fram emot sommaren!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *