Socketoppen Day 3

  • Såhär ser mina ”lunchpauser” ut.

Som sagt, jag arbetar konstant och sitter aldrig i stort sett med något privat. Kameror, minneskort, mat, kaffe och grejer överallt. Dock väldigt glad för mitt lilla krypin och egna rum som jag kan arbeta utifrån.

Kan sitta här ostört, fokusera på min skärm och arbeta med hörlurar, fungerar perfekt!

  • Splish splash för grabben!

Filmat järnet idag, helt sjukt många kom och sprang Sockerloppet, över 200 pers kom och sprang. Fantastiskt väder, grym energi och underbar miljö. Sen var det bara att kötta på så mycket det bara gick och filma åt alla håll & kanter.

Hade lite aktiviteter med vatten på eftermiddagen, solen var tillbaka och vi hade det härligt i värmen. Hela gänget blev klassblöta och skratten låg i luften konstant. Varierade filmande med lite plåtning och fångade några riktiga gobitar.

Nu sitter jag och redigerar, låter programmet rendera medans jag skriver här. Om 1h är det bankett, som följs upp av disco och så småningom nattsittning med diverse redigering och annat smått & gott.

Går inte va trött än!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *