Sockertoppen Day 5

 

_20170802_175757

  • T-W in action.

Från nattens arbete, så planerade jag fram en idé som handlade om mycket intervjuer och klippbilder. Blev större än jag tänkte, då olika scenarion blommade upp längs vägen och jag blev mer o mer sugen på att förverkliga dem. Snyggt koncept, kliniskt och I love it. Men får se hur det blir framöver, de blev lite större än jag planerat som sagt och därför svårt att säga när lanseringen blir. Vi återkopplar om det iallafall 🙂

_DSC4604

  • Mikaela visade musklerna i jägarvilan.

Lite utmaningar under dagen, jag sprang runt o jagade olika intervjuer och så småningom anslöt till gruppen som hade mästarnas mästare.

_DSC4658

  • Ätartävling 🙂

Givetvis måste en sådan tävling in också, inga händer var tillåtna, äta denna bar och så snabbt som möjligt kunna vissla. Det var första kvaltävlingen för att bli mästarnas mästare. Jag själv hade inte riktigt hunnit med matätandet som jag gärna velat, så låg lite efter med kosten och fick därför äta några av dessa. Tydligen ska de passa diabetikerna med låg sockerhalt och vara hemmagjort, någon sponsor från dalarna som skickat upp. Uppskattat med egenplockade blåbär och god konsistens o smak.

_DSC4633

  • Maja gick lös kreativt med ansiktsmålningen.

_DSC4774

  • Fotogeniska Elias var med i sluttampen av Mästarnas mästare.

_DSC4880

  • Rio nr 1.

Efter en väldigt hektisk dag, så blev det lite ändringar på schemat och vi flyttade in quick jump som Idre Fjäll nyligen presenterat. Det är en anordning med rep och fritt fall från 12m, en kort men adrenalinkickande liten aktivitet. Med ”professionellt” fastsatt GoPRO fångade vi ansiktsuttryck, nervositeten och skriken från en rolig vinkel. Sitter med det just nu och blir väldigt komiskt med de sekvenserna. Laddar väl upp det här på bloggen så småningom och Bryntessons instagram.

_DSC4928

  • Syskonen Linnér.

Mysiga systrar, till höger har vi Frida och till vänster Sofie. Höjdrädda bägge två som ni kan se på bilden och tuffa att utmana sig själva.

_DSC4851

  • Gustav på väg upp till avsatsen.

_20170802_201418

  • Arbetsplatsen för kvällen.

När vi gick till höghöjdsbanan så öppnade precis himlen sig och öste ner. Vi hade genomgången under tak och när vi skulle till och börja, så skringrade molnen upp och blev lite solsken till och med. Najs. Så då kunde jag plocka med mig kameran, rigga goPRO på hjälmarna och ta plats 12m upp i luften. Fantastisk utsikt bortöver fjällen, nästan ingen vind och förvånansvärt behaglig temperatur, var ju svinkallt när det regnade.

Så dagen har varit väldigt hektiskt, gått i ett och inget lugn stund att ta vara på. Kötta hela tiden, redigerat om jag fått tid och fått ätit i farten. Klockan närmar sig nu 02:00 och dax för mig att knyta sig. Redigerat filmen nu från Quick Jump och skall bara printa ut den i rätt format. Varit lite stressigt idag, men ändå flutit på fint och haft ett bra flow. Morgondagen kommer vi börja 08 så inte jätte tidig uppstigning, filma en lärorik sekvens med Glykagonspruta (Uppdaterar om det ) och sedan löper heela dagen full med aktiviteter och spontaniteter. Så gäller att vara på hugget imorgon, en krävande men ack så rolig dag här på Sockertoppen 2017.

 

Blev inte jätte mycket text och bilder ” Behind the scenes” men lär sova lite, så jag är med i gejmet och varva ner lite. Har inte haft en ledig stund som sagt, gått i ett och ingen tid över för att blogga. Försöker bättre imorgon och vi ses sent då också 😉 Jag har iallafall grymt kul, händer saker hela tiden och just nu diggar jag lajf rejält 🙂 Dagarna går fort och försöker njuta  de stunder jag kan. I love this, även om man börjar bli påtagligt sliten nu efter snart 2 veckor på turné. Gissar på lite över 230h14 dagar. Vi får la se 😉

 

Har även 2 roliga nyheter att komma med också, de uppdaterar jag kanske om imorgon, eller till helgen. Lovar ingen specifik dag.

Sweet dreams!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *