SOCKERTOPPEN Day 1

 • Optimalt kontor jobbar vi med!

Efter gårdagens kvällsmöte satte sig jag och Bryntesson ner för att skapa en introfilm. Vi båda har varit väldigt upptagna på andra projekt, att vi fick till att skapa det under natten och gå på vår magkänsla. Jag hade lyssnat på en låt vägen upp som skulle passa ändamålet, tanken var god och resultatet blev som jag tänkt. Men blev sittande här en längre stund, det dracks Slow Cow & Kaff i mängder, humöret var ändå bra och vi kunde testa filmen på storbild vid 04:00.

Slutade kolla på klockan sen, hade några korr att göra innan jag kunde lägga mig med ro i själen inför dagens presentation. Men innan 05:00 var jag inte klar och larmet ringde 08:30.

 • Filmen visas för föräldrar och deltagare.

Nattarbetet, stressen och allt där i kring släppte när jag tryckte på play. Filmen spelade precis som jag ville, samtliga ljudnivåer var bra och sekvenserna matchade ihop. Så riktigt nöjd med resultatet efter förutsättningarna och kunde nu blicka framåt mot dagens alla äventyr!

 • Solsken och lagbilder.

Årets första del består av dessa härliga ungdomar. Ett glatt gäng, lite nervösa men god energi samt leende på läpparna. Många nya ansikten men samtidigt flertal man känner igen sedan tidigare år. Kul att man börjar skapa vänner och de bjuder på sig själv! Så vi började med lite fotograferande, filmkameran var alltid med men lite mer fokus på bilder idag.

 • Trixkungen Hampus, 67 stycken.

Med gipsat underarm trampade han fram och antog sig tävlingen. Den sparka han hem enkelt med kontroll och fokus, härlig kille och riktig talang!

 • Lekar & utmaningar under Diabetesstigen.

 • Team Gul tog en extra teambild i farten 😉

 • Mästarnas Mästare togs fram på eftermiddagen.

En grymt rått åsk & regnväder drog in mitt i lagtävlingarna, fick ta en kortare paus på 45 min för deltagarna, medans vi räddade utrustningen från stormen. De fick se Sverige göra 1-0 medans vi var ute i regnet. Så snart regnet dragit över, var vi igång igen och fortsatte tävlingen.

 • Stor credits till den här mannen för SOCKERTOPPEN.

 • Äggkastning kan se glamouröst ut! 🙂

 • Vilda Rosa Bryntesson springer lös i vattenpölen!

Hur mycket frihet och glädje skriker inte den här bilden? Sen kanske jag hjälpte till lite också med att säga ” Spring så fort du kan Vilda!! ” medans mamma Frida ropade nej, men ja ja, det blev ju en kanonbild 😉 Barn ska leka och härja!

 • Promillebrille-fotboll.

Deltagarna får testa spela fotboll med speciella glasögon, de ska egentligen spegla olika promillehalter men det är faktiskt något som kan jämföras med diabetikerns syn vid hög/låg. Så tanken är att de ska få ett litet hum om hur de kan påverkas och hur synen nedsätts när sockret går lågt i blodet. Sen är det ju jäkla kul också då, så det är nytta med nöje!

 • Insatsen är för VM-Guld på några stycken!

Verkligen varit fullt ös idag, man får inte lugna sig för då blir man trött, jag gillar ändå tempot och trivs lite i det. Att hinna klart med bilder för leverans, publicera och lägga en snabbt plan för nästa aktivitet. Årets läger har ingen riktigt plan rent produktionsmässigt, jag kör på mitt tänk och bollar lite med Bryntesson då & då. Vi har några dagar där vid midsommar ledigt, så då får vi lägga en mer strukturerad plan och tanke bakom produktionen. Men detta läger, kör vi på känsla och fångar ögonblicken när det kommer!

Jag går iallafall med ett leende på läpparna, energin är positiv och skrattar med ungdomarna. Delad glädje, är sann glädje!

 • Mer dabbande i världen!

Så nu är klockan 23:30 och jag har någon timma kvar att trixa med. Inte så mycket mer redigering med bilder/filmer dock, utan ska se över mina egna kanaler, göra i ordning all utrustning, bädda ordentligt, duscha och förbereda inför morgondagen. Men siktar iallafall på +6h imorgon, mer behöver man inte!

Imorgon publicerar jag sent igen, men då släpper jag några väl igenkända ansikten som sluter upp med oss i kampen mot Diabetes. Eller så håller ni utkik på min Instagram, för där kommer det först!

F Diabetes!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *