Sockertoppen 2017 Day 4

_DSC3832

  • Samtliga deltagare Lilla SOCKERTOPPEN 2017.

Som avslutning tog vi en gruppbild, ett fantastiskt läger har kommit till sitt slut och nu var det bara avslutningsceremoni kvar. Priser delades ut, diplom och min sista film skulle rulla på storskärmen.  Väldigt stressigt till sista sekund att få ihop filmen, då vi redigerade till 03:00 inatt och upp 7:00 för att filma under väckningen. När vi väckte deltagarna så blev det så himla bra sekvenser, att vi var ju bara tvungna att redigera in det i filmvisningen.

Under avslutningsceremonin så var det så mycket glädje, deltagarna har fått nya vänner, mer kunskap och ett väldigt positivt minne för året. Till och med ”friska” personer har hört av sig och vill delta på lägret. Men allt gott kommer någon gång till sitt slut och det var dax att ta adjö av deltagarna.  Då kom känslorna.

Barnen, mammorna, föräldrar och mormödrar kommer fram för att ösa över komplimanger till Robin o oss ledare. Så otroligt fina ord från dem, barnen kommer fram och kramar oss, vi får skriva på deras ryggar och ta ett sista adjö. Sådan glädje samtidigt som ögonen fylls av tårar. Att se Robin sitta på scenen, gråtandes, gör mig så känslig själv att mina ögon fylls av tårar och det är svårt att hålla tillbaka. Dessa tappra krigare, som varje dag, varje stund kämpar med sin diabetes, kommer till oss och tackar för det arbetet vi gör, är så mäktigt att det går inte att sätta ord på. Man blir så otroligt stolt, glad och varm om hjärtat, så himla fina ungdomar och önskar dom all lycka till. Hoppas vi ses nästa år igen 🙂

Låt mig citera några:

” Du är min killes idol, Max. Eftersom du gått runt med solglasögonen hela tiden, i regn och inomhus, har han också och han älskar dina filmer. Tack för du gör det för min son ”

” Du är otroligt duktig med dina filmer och vilken kvalité med så kort tid att redigera. Jag har arbetat med SVT, NRK & Eurosport, du slår alla dem i hastighet ”

” Tack för det du gör, du förstår nog inte hur mycket det betyder för oss och min tjej. Du är deras idol och tack för att de fått låna en kamera för deras VLOG ”

” Dina filmer berör och sätter en sån vacker o positiv prägel på lägret. Tack för allt ditt arbete, för jag har hört du inte sover så mycket under veckan ”

Med tårfyllda ögon, en rak rygg av och mängder av komplimanger, kunde jag inget annat än att vara stolt. Stort tack alla!

_DSC3952

  • Ledarna för SOCKERTOPPEN 2017.

Ett härligt glatt gäng på 25 personer, några fattas och några byts ut mellan de olika lägren. Vi har 4 olika sjuksköterskor, jag är udda för jag inte har diabetes och alla gör detta på deras semester. Vilken fantastisk härlig skara folk och det är bara glädje bland ledarna. Magiskt.

_DSC3919

  • Autografskrivning.

vlcsnap-2017-08-01-15h35m59s636

  • Nathalie med reklamfilmen för BLIZ.

Under förmiddagen, eller ja, morgonen spelade vi in reklamfilm för BLIZ med kidzen och man stod bakom kameran med världens leende. Dom är ju så hiiiiiimla söta, glädje som smittar av och någon slags aura som verkligen berör. Det är så vackert, jag är så glad att få vara här och vara en del av produktionen. Utrustning som går sönder, alldeles för lite sömn och långa dagar, kvittar helt och hållet.

Jag älskar det här, deltagarna har fått minnen för livet och T-W MEDIA är en bidragande faktor. Mina tankar, lyckoönskningar och kärlek går till deltagarna. Ser verkligen fram emot morgondagens start på nästa läger!

  • Dagens kommande instagramfilm.

BLIZfilmen ska väl redigeras i löpet av dagen, kolla igenom utrustning, filma en kort sekvens på en idé jag fått och allmänt ladda om är väl tanken. Ett fotoalbum kommer laddas upp ikväll på Robin Bryntesson ( Officiell ) Facebook och ett möte för morgondagens start för de äldre ungdomarna.

Så det är inte mycket vila, men vad gör det, det här gör skillnad och det här är kul!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *