Sockertoppen ³ Day 1

 • Tog en kvällsrunda i löparens tecken på kvällen igår!

Läger nr 2 kändes bra energimässigt, man är ju helt tom på energi, men inte lika sömnig som sist och kan tro de beror på lite rutin samt man är insatt nu i flowet!

Iallafall, mina arbetssiffror för läger 2: Från lägerstart Måndag 08:00 till avslutat läger 15:00 torsdag, har jag arbetat ca: 70,5h. något mindre än tidigare lägret, känts bra ändå och aldrig haft känslan av att ”vägga”. Så 3,5 dag och 70,5h. Totalt är mina beräkningar på 11 dagar, att jag arbetat 171,5h. Fortsätter nästa läger såhär också, kommer ja slå nytt rekord och ta +240h 14 dagar. Vi får se, nog med siffror nu!

 • Gjordes klar under natten! Inbjudan till Sockerloppet på söndag!

Hade allt under kontroll tyckte jag och var nöjd över att kunna sikta på tidig sömn. Så blev inte fallet.. Jag kom i säng efter 03:00 och suckade högt efter allt krångel. Vet inte riktigt allt som krånglade, men just nu är man funktionell men sliten på detaljerna. Sen var jag perfektionist på timingen och gav mig attan på att få det bra! Kunde iallafall sucka med vetskapen att jag var nöjd över filmen!

 • Nytt taggat gäng äntrar scenen – Sockertoppen Del 3.

En hel del kända ansikten och många nya, precis som det ska va och nu har man fått ställa om tanken lite. Dessa är inte kidz längre, nu är det ungdomar vi handskas med och man får ändra lite bemötanden osv. Men likväl för det, har jag skrattat mig igenom dagen så långt och grejerna har fungerat bra i kameraväg.

Här följer en bildbomb från dagen så långt!

 • Isabelle visar hur ett monsterhopp ska se ut 🙂

 • Frida fokuserar under Diabetesstigen.

 • Gemensam lunch blandad med föredrag & information.

 • Sockertoppens härligaste frilla står Gustav för!

 • Fånga äggen var inte allt för enkelt ändå 😉

 • Isabelle jublar åt segern!

 • Guldgrabben, Erland, stort hjärta på denna herre!

 • Filip visar hur det ska gå till!

Dagen har som sagt gått bra, jäkligt kallt stundtals och jag ifrågasätter hur man kan bo i Östersund. Sommar är inget ord här uppe 😀 aja, blir nog bättre får vi hoppas på.

Hunnit mejla/fixa lite i farten inatt & idag med filmer inför O-Ringen, skickat in bröllopsfilmen till David & SandraSki Classics, bokat hotell i Stockholm och redigerat samtliga bilder från dagen.

Nu ska jag leta lite musik och så småningom möta upp gänget 18:30 vid fotbollsplan. Det är dags för Promillebrillefotboll!

Rock Day One!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *