Snart farväl

CS_PrimaryLogoOrange10092012

Har kastat ut information om min resa och dragit ut massor av meddelande till olika ”travelers” som skall passera eller vara på samma ställe som jag. Har ju 1 kontakt där nere som ville ha någon surfkompis och tänkte kontakta honom imorgon. Vore ju hur fett som helst.

Förövrigt idag hade jag både telefontid med Jihde och O-ringen. Tvära kast sent igår med lite ändringar hos Peter och fick till att fixa illa kvickt. Fick de klart och kan lämna nu med det i box. Thomas från O-ringen ville bara kolla läget och uppdatera om planen. Fått 4 filmer beställda och 1 av dom väntar tills jag kommer hem igen. Känna tryggt och fått ett så bra förtroende tidigt hos O-ringen.

Nu sitter jag på Gardermoen och är otroligt spänd för äventyret som kommer. Just nu är jag mycket motiverad på att träna. Men vi får ju se hur det blir med det, men nu iallafall taggad.  Länge sedan jag vägde som jag gjorde nu, inte varit fet, men tung o legat kring 85kg. Fet benstomme. Men nu är jag lägre än det och siktar på 80 tills jag kommer hem 🙂

WiFi där nere är begränsat, att tanka upp 2 Instagram bilder om dagen kommer inte att ske. Jag har ju med goPRO o nikon, satsar på kvalité före kvantitet. Så uppdatering sker när de sker, jag kommer ju äventyra också, sova ute o utforska bergen.

Har med en wifi repeater som jag hoppas fungera och ska kunna låna lite data av grannfiket iallafall:)

Vi ses i niangiala!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *