Skruva skruva skruva

  • Verkstan för Jan-Erik i soligt Torsby.

Känns som dagen helt och hållet spenderats ute vid verkstan. Förmiddagen fick jag ett hårt slag av städmani, så jag satte igång och gick igenom hela lägenheten. Ack så fint de blev, men jäkla tråkig väg dit. Efter lite fixande på datorn, stack jag ut till Wikenström och skulle se hur det gick med 740:in. Där blev jag över 3h och kunde avsluta allt med att få med bilen hem.

Jag har väl inte tummen mitt i handen, men kunde hjälpa lite när det gäller byte av generator och se till att delarna fanns. Vi testade 3 stycken innan vi fick en som fungerade och då spann motorn som en katt. Nu jäklar kan jag byta generator, lite halv seg dag och ett lyckat slut.

  • Butiken för kära mor – Systrarna.

Var upp en sväng till mor för att säga hej och kolla över ljuset som jag beställde åt fönsterna. Grymt bra blev det, helt klart bästa ljuset längs gatan och vi var mycket nöjda. Kul. Nu hemma igen i min kära lägenhet som är så fräsch och fin, ska pyssla med lite småsaker och sedan ha telefonmöte med D.Rådström sedan vid 20:00.

Lugn kväll i sin helhet, imorgon blir det en heldag med isracing tillsammans med Nicoking och något jag verkligen sett fram emot. Hostan ligger kvar i halsen, men har nu energi att ta mig igenom dagarna och matlusten börjar smyga tillbaka! Härligt!

Tyvärr hann jag inte med ett telefonmöte idag med ett stort uppdrag, annars hade jag förhoppningsvis haft ett stort uppdrag att presentera. Men vi har skjutit på det och kommer ta ett nytt försök i början av nästa vecka..

Bildbomb imorgon!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *