Skidtester

_DSC3048

  • Dags för skidtester

Vi testade skidor i den tuffa backen efter Ottsjö och just här kunde man testa i lä. Åkte man upp 100m på fjället var det kraftig sidvind & snö. Så platsen var ju helt perfekt 🙂

_DSC3069

  • Kardin & Bob påväg upp igen

Skidtesterna lades relativt sent i jämförelse med morgondagens start. Enligt prognos såg det ut att va bäst väder i jämförelse nu och vi var inte ensamma om att testa denna tidpunkt heller. Man vill ha så jämnlikt tävlingen dagen innan med temperatur, väder och snö.

_DSC2994

  • Diskussion vid skidparken

Med olika märken på skidor, strukturer, vallor och pulver blir det en del att gå igenom. Vi teama upp oss 2 & 2 och hjälptes åt. Jack & Martin hjälpte också till, Östersund samarbeta vi med och kunde få fram riktigt kingskidor så småningom.

_DSC3090

  • Team SERNEKE denna helg

Tyvärr är Rasmus sjuk och väljer att vila denna helg. Grabbarna är taggade & Sara är sugen på revansch ifrån birken.  Inte ett 110% formtoppad team, men vi kan absolut slå till riktigt hårt under ifrån skulle jag tippa på 🙂

DSC_0153

  • Uppe på fjället

Inte lika trevligt väder här uppe, men fick till att slänga min kamera i ryggsäcken och bege mig ut på fjället. Slitagetest igen för mig, fick till att åka ett tag på skidorna och sedan testa igen för att se om någon förändring skett.

DSC_0154

  • Diskussion om skidor,valla, struktor etc

Den diskussionen kan pågå länge och här är jag helt off. Inte min femma att diskutera vallor och skidor, så kände mig klar för eftermiddagen och kunde bege mig hemåt.  Nu blir det upp till vallarna, åkarna vilar på rummen och ett möte blir ikväll med planen för morgondagen.

Får se om jag hinner någon mer update,  annars kommer en stor imorgon efter tävlingen!

Mer bilder från dagen finner ni här!

Åre, är vårt!


T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *