Sista dagen i Alvor

  • Måla mandala är bra för tidsfördriv.

Gårdagen blev en väldigt lugn eftermiddag och jag spenderade tid att måla. Det är som terapi för mig, som annars vill ha mycket fart och saker ikring sig, nyttigt för mig helt enkelt 🙂 Sov annars krassligt ännu en natt, men orkade somna om och vakna ganska pigg. Gick och köpte nybakt bröd för att avnjuta en god frukost sista dagen. Rejält blåsigt idag och kraftiga skurar till en start, så jag drog mig lite för att gå ut,  jag målade klart den vänstra mandalan istället innan jag stack ut.

  • Sista rundan ut till fyren.

Var nog den tuffaste platta löpningen jag någonsin gjort, kändes som jag sprang i 45° lutning i motvinden och gick jäkligt sakta ut till piren. Väl ute vid piren svänger man av och då blir det sidovind, så fick springa luta mig åt höger för att springa rakt och va bered på vindbyar. En spännande löptur alltså 🙂 Kitesurfaren till vänster i bild bjöd på underhållningen, fränt att vara ute i dessa förhållanden, lär skaffa..

  • Hemvägen var desto lättare.

Mina vader blev blästrade och sanden dansade sig fram längs med stranden. Medvind men ganska mjukt underlag så fick trampa på och mina vader var trötta. Springer ju med barfotaskor och de första passen varje säsong är alltid hemska. Så mina vader är rejält stela nu och jag kommer fortsätta motionera dom i form tills de är i toppklass 😉

Iallafall, sprang hem och landade lite över 1h på passet. Ganska kort, men med stark motvind och mjuk strandlöpning, var jag nöjd. Utav 6 dagar möjliga för träning fick jag ihop lite över 10h och jag är nöjd. Det är väldigt kvalitativa timmar, tillbaka från sjukdom och ser fram emot att hålla veckorna på 10-15h framöver. Skönt att kroppen börjar svara, distans fungerar den bra på, men lite sämre på höga pulsslag och mjölksyra. Något som kommer tillbaka med tiden, härligt!

Hemma har det ätits god mat, städats och förberett för enkel avfärd imorgon bitti. Vi reser kl 08:00 härifrån och kommer vara i Torsby 18-19. Ser inte fram emot flygresa på 4h, måste komma på något tidsfördriv men väldigt skönt också att få komma hem. Så detta är sista inlägget från Portugal, imorgon tidsinställer jag ett inlägg om ett uppdrag och kommer tillbaka på torsdag i vanlig ordning med bloggen.

  • Sommarkollektion för Sockertoppen IF.

Ett sista slag vill jag slå för diabetes och något jag  arbetar väldigt hårt för. Våran förening Sockertoppen IF har egna teamkläder från Trimtex och just nu öppet sitt beställningsfönster. Jag kommer beställa t-shirten ovan, korta tights och cykelbyxor bland annat. Så man är grymt taggad och förbered för sommarn sen 😀 Bara hör av er om ni är intresserade.

Kollektionen kan kollas in här—–>> Sockertoppen IF kollektion 2018

Take Care!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *