Sickna dagar

vlcsnap-2016-02-14-10h36m26s250

 

Filmen har verkligen blivit en super succé, över all förväntan och det plockar på BRA med spridningen. Shit det här hade jag inte kunna drömma om ens, filmen är ju grym och jag kände det på mig när jag redigerat klart, men herregud, jag kan nämna lite då… Vi nådde nästan 20k visningar på 24h..

Jätte tack till samtliga som integrerat med filmen, hjälpt oss sprida och fått till den här succén ute på ”marknaden” De var en som kom fram och frågade, nu har du ju gjort Supersprint i Järnvägsgatan, sen gjorde du den här coola rally filmen, vad blir Supersprint III ? ” Tjao, de är kanske bäst att förstå man har funnit sin nisch nu? Men hur skall man kunna bräcka detta? oj oj , de känns långt fram i tiden och nu måste jag först fokusera på vad som ligger på skrivbordet.

test

 

Efter ännu en natt med kort vila åkte jag upp med grabbarna till Orsa Grönklitt Ski Marathon. 42 km i konstant snöfall och 2 varv 21 km. Hade höga förhoppningar och det visade sig resultera så 🙂 Oscar försökte spräcka fältet, men i den tungjobbade snön var det svårt och det hela avslutades med en spurtstrid på 12 åkare vid målrakan. 3 stycken inom 0,3 för segern, där Oscar nöp 2:a platsen och Blom tryckte till sig en fin 11:e plats. Härligt grabbar hade vi hade 2 toppositioner, Oscar håller i formen och Blom påväg tillbaka!

blogg

 

Något som också imponerade på mig var dessa 2 åkare. De åkte 21 km i tung snö, säkert 70 års skillnad och dom var bra med i motionklassen. Fantastiskt att se engagemanget ifrån lillkillen som vill åka, han stakade faktiskt upp för den sista knicken innan stadion och han ska ha en grym eloge. Farbrorn hade förvånansvärt bra diagonal stil, körde på i sitt tempo och hade flertal bakom sig. Fantastiskt!

Nu blir det försöka hitta formen igen, ta tag i arbeten som kommer härnäst och en lite lugnare vecka arbetsmässigt! Skönt! Sen har det ju slagit mig, det är ju för f*n nästan 2 veckor kvar till Halv Vasan för mig, oj oj lär ur o staka nu! Vi hörs!

Tompalomp

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *