Saturday recap!

  • Screenshot: Öl-delen av mässtältet.

Som tidigare nämn erhöll jag sent dagen innan med en ”beställning” av vilka sekvenser som de ville få filmat. Jag började därför dagen inne i tältet och mötte upp se Svensk-Norska supportrarna som barrikaderat ett av långborden. Sång, skratt och massa skål bidrog till härlig stämning inför tävlingen.

  • Screenshot: Utgång mot arenan.

Gemensam trupp mot läktaren, denna herre hade en stor bjällra med ordentligt jäkla ljud och härligt driv i denna kar.

  • Publikbilder i lätt regnfall.

Östersund var idag under lätt regn, något som inte påverkade stämningen och publikfesten var verkligen på topp. Minglade runt och letade olika nationer samt vinklar för att få positiva sekvenser från publiken.

  • Screenshot: Skidskytte fans är unika 🙂

Lite Pippi Långstrump tema på denna herre, jag filmade han och han tog kort på mig. Härligt utbyte 🙂 Fint också tycker jag att de står gemensamt och hejar på varandras nationer. Mest hjärta för sin egen nation, men visar ändå känsla och heja rop för de norska åkarna. Fint utbyte!

  • Screenshot: Screenshot: Hängde med Fredrik Lindströms fans ut i skogen.

Ni kan se Fredrik i bakgrunden där, här fightades han fortsatt om en pallplats och det resulterade i slutänden i en 7:e plats. Jag sprang med denna grupp ut i skogen och filmade utifrån deras perspektiv. Vilket hjärta de visa!

  • Screenshot: Marschen tillbaka mot mässtältet.

Snabba ryck efter passering och springa tillbaka för att kunna se storbildsskärmen. En härlig liten mini-tour ute i skogen och jag fortsatte sedan mot mässtältet.

  • Screenshot: Underhållning efter tävlingarna.

Efter tävlingar fylls mässtältet igen, live musiken dras igång och baren blir snabbt full. Blandad after-ski musik och snabbt blev det folk på dansgolvet. Jag minglade runt lite, tog någon intervju, filmade buggandet och så småningom gav mig av hemåt.

Väl hemma blev det långdusch, fixa lite utrustning och sortering. Väldigt trött i kroppen, så en buffé nere på restaurangen och tidig säng var riktigt härligt.

Natten lite orolig, verkar vara van 6-7h sömn nu och inne i ett flow. Så 04:30 vaknade jag pigg och kroppen ville upp. Lyckades så småningom iallafall somna om och sov fram till frukost. Frukosten blev lämpad efter Charlotte Kalla & Skiathlon. Blev tårögd när jag såg hennes ryck i långa backen och var så mäktigt att se. Med den lilla relationen man fick efter intervjun i veckan, så var det en helt annan grej att se henne nu i jämförelse än tidigare. Du är grym!

När detta publiceras är jag på stadion, återkommer.

The story continues.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *