Saturday-pulse

_20170618_140301

  • Rullskidor på förmiddagen.

Nicoking kom förbi under morgonen och vi kikade på 24h Le Mans tävlingen som var på tv över en kopp kaffe. Sjuk tävling egentligen. Han skjutsade mig sen upp till Valbergsängen där jag kunde fixa ett par stavspetsar från Bob och sedan gav mig ut på rullskidorna. Väl i Valberget så träffade jag på Bob & Ludde som var ute på långtur så jag joinade dom i deras framfart. Vi cirkulerade runt, runt i Valberget, Ludde stakade medans Bob använde benen genom att köra skate. Vi var på lite olika energinivåer, jag hade ju precis börjat och dessa grabbar skulle köra 5h. Så lite över 1h var jag med dom och tyckte jag fått ett lagomt pass på ca 1.30 för mig 🙂

DSC_0662

  • Kalas hos mormor.

Väl hemma efter passet hann jag inte så mycket mer än att duscha, byta om och sedan bege mig ut igen. Cyklade till Svenneby där det var kalas för syrran som fyllt år. Grillbuffé satt gott i magen och det var en trevlig liten tillställning med familjen. Alltid kul o träffa syrran o co.

DSC_0663

  • Nicoking fräser fram.

Efter ha ätit ett halvt bord mat, cyklade jag hem och bytte om till löparskorna. Vi hade planerat löpning jag & Nicoking, men kanske inte hade planerat att äta så mycket gott innan. Maten hoppade runt i magen och hade en ett konstant tryck i halsen. Var riktigt en riktigt seg löprunda för mig, lite över 1h sprang vi och jag kunde ha vänt ut o in på magen när som helst. Men det funkade, Nico som är tillbaka från en sjukdom, hade ingen stress att höja tempot. Så var blev en fin löprunda på kvällen med 10 000 mygg konstant runt oss, vinkade adjö till Nico i Aspen och sprang hem för att va nöjd med dagen.

Länge sedan man körde dubbelpass, även om det var korta pass, så var jag nöjd över dagens träning.

Idag Måndag ska jag hålla relativt låg och pyssla med lite småsaker. Ska köra familjen till Gardermoen inatt och därför bra o ha lite extra energi i kroppen. Men vi får se lite hur dagen kommer att utvecklas.

Monday morning!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *