Saturday fever

  • Filmen från Oslo-eventet!

Kabelbrott till start, 2h löpning med kamerarigg och fantastiskt väder, kom filmen ihop mycket bra enligt mig själv. Kunden var glad över filmen och vi alla kan blicka tillbaka på ett gott samarbete tillsammans. Nu är det bara fortsätta träna, tagga till och se fram emot de två stora utmaningarna i augusti! Har fått mer informationen där, men det återkopplar jag med!

  • Helena Ekholm & Ski Classics.

Som jag nämnde igår, så blev det kvällsredigering och hade ett bra flyt. Inför kalenderrelease av nästa säsong av Ski Classics ska flertal filmer skapas, det är lite pill men fann ett bra genre genom filmerna och fått ihop nästan samtliga i det stora hela. Väntar på lite grafiskt och diverse info. Under kontroll!

Klippt ihop, tajmat, testat och trixar med två utkast för filmerna till Ski Region. De har begärt två lugnare filmer, då blir det lite mer utmanande att hålla det intressant rakt igenom samtidigt inte allt för hetsiga bilder. Iallafall, fått ihop utkast och skall skicka till Bryntesson för diskussion.

  • De tre musketörerna och Superman 🙂

Redigeringen fortsatte på morgonen också, vaknade av en mardröm och gick tidigare än planerat. Kände att det var lika bra och då istället få ledigt i eftermiddag! När kontorsnissen fick för mycket spring i benen, fick jag med mina kära vänner ut på rullskidor och vi skrattade oss fram i spåret. Lagom temp, lite kvavt ellers perfekt! Härligt att ta en runda och mjuka upp ilte, kände mig stel efter gårdagen och denna runda hade inga krav på tid eller hastighet. Vi lekte runt, tävlade lite impulser och snackade gott!

Nu ska jag käka, ta en kaffe och avnjuta kvällen på balkongen med goda vänner!

Ha en fin helg folket!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *