Så kan de gå..

  • Omslagsbild till filmen.

Igår när jag parkerat ner i soffan, fick jag meddelandet och besked att bilrn var tillräckligt klar för filmning. Hade lite magkänsla på det under dagen, så jag var redo och vid 21:21 stack jag iväg till Lysvik. Mötte upp Pär med hans kollegor och vi diskuterade fram en plan, bilen var inte helt klar med polering men det fick arbeta ikring och göra det bästa över situation. Tiden är tight som sagt.

Filmade järnet fram till 02:30 då först jag kunde åka hemåt. Lite slit med att undvika opolerade ytor samtidigt som vi INTE vill avslöja allt för mycket om bilen eller visa vad som ändrats. Vi arbetade på,  var kreativa och köttade på in till småtimmarna. Väl hemma var det dags för redigering och det blev några burkar Slow Cow kan jag få lov att säga ärligt. Men vilket flyt jag fick, vilken koncentration och kunde verkligen arbeta på. Vid 06:30 bestämde jag mig att ta en paus, gick och la mig för att blunda i 2h. Lite småseg vid vakningen, men några minuter senare var jag i full fokus och igång med redigeringen igen.

Det tar tid att göra film, när Pär personligen lagt över +1800h byggtimmar och detta är första samt enda filmen inför Elmia man ens får se lite av bilen, måste det bli bra. Så enkelt är det och de får ta den tid det krävs. Period.

Redigerade iallafall fram till lunch, åt mat på Valbergsängen och sedan tillbaka till redigering. Hann också snabbt in på ABF för att boka in ett kort möte imorgon vid 09:30 och sedan finputsade detaljer på filmen nu fram till jag skriver här. Håller nu på att diskutera med Bilsport & Pär hur vi ska lägga upp vår lansering. Kanske kan bli någon mer korrigering, vi får se, men något som är 100% iallafall, är att alla gillar den 😀

Så hoppas innerligen vi kan publicera ikväll, smådetaljer bara nu och hoppas de är snabba på Bilsport att publicera.
Brist på sömn, men what to do och så kan de gå 😀

Edit 18:02: Bilsport publicerar filmen imorgon, så därför kan jag inget göra idag och kan inte publicera bilder/film idag. Sorry, men håll utkik imorgon och skruva upp volymen 😉

That’s it for today!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *