Ryla day 1

DSC_0311

  • Föredrag av Jon

Sorry att jag hamnat lite efter här på bloggen, varit mycket med arbete och tighta deadlines som jag nämnt tidigare. Iallafall blåst ner till Kristinehamn nu, telefonmöte med Pjåtor Jihde på nervägen och kom fram precis i tid till incheckning. Alltid ute i sista stund 😉 Började allt med att lära känna alla deltagare, mycket blandad kompott och inte riktigt hunnit hälsa på alla ännu. Men det tar vi imorgon 🙂

Hade en tung föreläsning till en början med en gubbe som hette Jon, han var professor, analytiker, forskare, VD och konsult. Allt i ett helt enkelt 😀 Några intressanta punkter hade han att komma med och väckte några små tankar i skallen. Kanske var lite väl tung föreläsning att börja med, men nu jäklar är vi igång.

Efter föreläsning fick checka in på hotellet och sedan åt god mat på The Pub. Sån där spännande mat när man får steka sin egen biff på en stenbit, alltid lika gott och perfekt rare blev min köttbit 😉 Några små övningar på kvällen och sedan godnatt för dom flesta.. Jag har dock suttit uppe och redigerat lite och precis klar, klockan är 00:15 och skall skicka in filmen tillsammans med en offert.

 

Blir blogg imorgon, dock kommer det bli sent men lovar mer bilder!

See ya!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *