Rossön

  • Supe supe superman är ute och hugger igen.

Tidig start på dagen givetvis. Efter en lätt frukost och lite pill filmen längre ned i detta inlägg, var det bara o sprätta på dig rullskidorna för att testa ÖSK stadion för första gången. Råkade köra över mina pjäxor igår med bilen, men hallå, det händer väl alla ibland 🙂

På stadion var det rejäl starpower för dagen, både skidskytte & längdlandslaget var på plats för testtävling. Daniel Richardsson, Anders ”löken” Södergren, Stina Nilsson och Oskar Kardin var också några som snurrade lite privat.

Vi träffade också på Zebastian Modin som är världsmästare och synskadad. Jäkla oflyt bara att vi mötte han när jag & Bryntesson åkte i fel åkrikting 😀

Kroppen kändes bra och jag körde ganska lugnt. Viktigt med ”rolig økt” ibland också. Banan var väldigt fin iallafall och förstår varför alla flyttar hit som vill få optimala träningsmöjligheter.

Teodor Peterson förövrigt droppade att han skulle drifta med rullskidorna, de var så dåliga tyckte han 😀 O åtanke med att det är drifting I helgen, så han lär visa hur de ska gå till.

Efter en snabb lunch så stack vi mot Rossön och hade lite småplaner för dagen. Komiskt med att sista 3 milen var grusväg till lilla byn. Charmigt ställe.

Vi kikade in i huset till Robin och såg över hur arbetet pågick.

Hunden Viggo var en mycket kelsjuk jycke som föräldrarna till Robin. Under dagen hjälpte jag också till o slänga skräp, plocka i vagn och äta älgkött med älgjuice.

Påväg hem nu igen, bäst o va lite social. Har iallafall nu fått besked att allt ska vara skickat som jag beställt och now we wait and pray..

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *