Rivig jäkla dag!

DSC_0043

  • Arvid drar på lite fäste på laggen

Vi fick med oss Greven för skidåkningen. Härligt med en positiv stämma med oss upp till Mattila för lite längdskidåkning. Spåren såg nydragna ut och solen började precis titta fram. Allt var ju dukat för en succé, mina skidor var väl inte optimalt vallade, o med små trugor på stavarna.. Men väldigt positivt inställd till en början 🙂

DSC_0044

  • Dagens spårstatus från Mattila

Mjea, efter ca 3 km gick spåren vänster på den kortare varvningsbanan och vi som skulle på 21km slingan, fick helt enkelt harva oss framåt i nysnön som kommit under natten.  1dm snö, inga spår och bara kötta på.

DSC_0045

  • Impola o Greven väntar in T-W

Spåren kom aldrig tillbaka, med nattens framtåg av snö & vind fick vi guida oss fram genom vimplarna i träden. Bob the bulldozer spårade mestadels, Arvid var upp då & då och T-W var uppe till en början och drog.

DSC_0046

  • Hyfsat glad fortfarande

Kroppen kändes väl seg, lite svårmotiverat med tungföre i 10cm snö och solen försvann.

DSC_0047

  • Fikapaus 1/2 in på passet

Vi fann en liten avstickare och begav oss ner mot Norge. Här var det desto svårare att finna fram på spåret, man fick leta var det var hårt och packat. Väl i Norge tog vi en paus med lite fika, Greven hade massa gott och vi passade på att fylla depåerna igen. Här ifrån och hem visste jag det skulle bli kämpigt, först tung före och inget stavfäste. För att sedan gå över till överlevnad innan man börjar vika ner mot stadion igen.

 

DSC_0048

  • 2km kvar och vi kom äntligen på spåren igen 🙂

Trött och kramp i triceps, kom vi äntligen på spåret efter långt kämpande i o spårad terräng. Klockan stog på över 3h och var skönt att äntligen komma till lagda spår. Glidet kändes fantastiskt och var en magisk känsla. Eftersom jag tröttnat på den tråkiga skidåkningen, fick man tillbaka livsglädjen och tog sig in till stadion. 3h och 20min stannade klockan på, vi tackade för ett fint pass och tog sikte hemåt.

 

Hade tänkt på spagetti och köttfärssås halva passet, så det fick de bli hemma och en efterföljande långdusch 🙂

 

Nu blir det lite jobb in mot kvällen!

A little stronger

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *