Returning home

_DSC6891

Avslutande dagen så körde vi 15 x 15 intervaller upp för slalombacken. Man springer upp 15sek sen går ner 15sek och finns typ ingen tid för vila. Grymt pass, mjölksyra fest och fantastiskt bra utfört av samtliga deltagare. Vi har kört hårt med dessa ungdomar ska ni veta, många utav deltagare har aldrig kört ett dubbelpass. Nu har vi kört minst dubbelpass i 3 dagar och de har visat prov på grym fightingspirit. Är ju så himla kul det här med läger och se deras utveckling under lägrets gång, me like!

_DSC6935

Härlig bild, här visar man laget går före jaget. Det är en lagtävling och alla måste med, peppa varandra och hjälpa de som har det lite tungt kanske. Det är de som allt handlar om, ensam må va stark… Men aldrig så stark som 6pers tillsammans, tänk på det allihopa. Ni kanske är starka just nu, men när det går tungt så måste man kunna stötta sig på sina nära och kära, då kommer det igen om man tänkt på de tidigare… Allt går runt, tro mig. Man får tillbaka 😀

_DSC6942

Det var ett tufft pass, tjejerna här bet ihop och slet på för laget. En fin 3:e plats blev det och allt slit var värt det. Bra jobbat allihopa och jag önskar er all lycka framöver samt ett fortsatt fantastiskt sommarlov! Vi ses snart igen.

Tåget tuffar på, blir en natt i Mora och åker vidare imorgon. Torsdag är ganska lugn, blir lite jobb med 60 Nord och liten middag med syster under kvällen. Skönt.

Tack Sundsvall!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *