Reset and recharge!

  • Efter sovmorgon kommer träning!

Midsommar för mig kunde varit bättre och går inte till historien som det roligaste. MEN, jag var så fruktansvärt trött och förstod inte själv hur sliten jag egentligen var. Så nu efteråt, ser jag dagen som visst tråkig, men väldigt behövlig och gett mig mer energi idag.

Iallafall, sovklockan återställd och vaknade ganska tidigt idag. Pysslade lite på datorn med arbete, hade telefonmöte med Bryntesson och vi gjorde en plan för helgens publiceringar. Så småningom åt jag en sen, simpel frukost och tog sikte mot stadion. Lite piggare idag, men väldigt dålig form. Träningen här uppe är kämpig, jag ser det som att bara hålla igång och bidra till energi efteråt. Jag är inte stark någonstans och kommer inte skriva ner några siffror. Men väldigt stolt över mig själv att kriga mig igenom 1,30h i ett kylslaget och kallt Östersund.

Ser också träningen som en del utav mitt arbete. Nu är förutsättningarna väldigt mindre bra, men för att kunna operera optimalt under Tromsø Skyrace i Augusti måste jag hålla igång. Jag gillar utmaningen och triggas utav den, så bara att kriga på och göra det man kan.

  • Keep Focus & tagga om med Bryntesson.

Efter passet stack jag in hos Bryntesson och tog ett gäng koppar kaffe för att diskutera ytterligare om planen framöver. Många goda tankar, idéer och utvecklingsområden för lägret. Projekt blir aldrig kompletta, man måste konstant arbeta för utveckling och förbättring. Roligt att dom är så drivna i projektet, passion ligger bakom oss alla och samtliga av oss brinner för Sockertoppen!

  • Nya fräsarskor från Salming.

Ska väl la försöka hålla dom rena o fina så mycket det går. Har ett par som är lite äldre som jag kommer springa i, medans dessa hålla som aktiv vardag och glida runt med stil i. Fivefingers kommer jag nog inte sluta att springa med, men alltid härligt med sköna nya pjucks att styla med 🙂

  • Kvällens kontor.

Uppbyggt för succé, iallafall hoppas jag det och siktar på’t. Ska klippa ihop summering av lägret för sociala medier. Kommer bli en inofficiell video, inget vi lägger extremt mycket tid på och kommer publicera som sagt som en beta-version. Stora summeringen kommer senare i sommar från samtliga läger, då kan vi plocka ut de allra, allra bästa bilderna för filmen.

Lite nya planer diskuterat, rekat området och precis vinkat av Bryntesson!

Nu kör vi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *