Reklamfilm Del 2

  • Time to start the day.

Mötte upp Anna vid tunneln på förmiddagen och vi planerade inför filmningen över en kopp kaffe. Vinklarna planerades, vi gick igenom platser och vilka statister gör vad. Solen låg precis på glänt till att spricka igenom, dagen blev kallare och kallare. Ett taggat gäng samlades kl:12:00 och vi hade en kort briefing innan vi tog oss till första platsen vi planerat.

  • Screenshot Från en svårtajmad sekvens.

Ville ha löparna och cyklisten på ett visst sätt tillsammans med rätt kamerarörelse. Så här fick vi jobba lite för att få det perfekt och göra några omtagningar. Men så småningom efter några försök blev det precis som jag ville ha det och vi kunde röra oss vidare.

  • Screenshot Tajming is everything.

Här har precis en löpare passerat och direkt när hon kommit ur bild, ville jag att cyklisten kom in i rutan. Samma sak här, det krävdes några försök innan det blev perfekt. Här va det svårt med de olika hastigheterna mellan 3 olika löpare + en cyklist i motsatt riktning. Några försök senare, satt det perfekt.

  • Barnvagnen skulle också vara med i en sekvens 🙂

Vi blandar ju utrustning, åldrar och kön så mycket vi kan. För att kunna visa alla är välkomna och träningen här passar verkligen alla olika genrer. Lille busungen här ville dock inte sitta i vagnen utan hade tröttnar på våra omtagningar och ville skoja till det lite. Härligt 🙂

 

  • Fastande på 60Nord instagram också 🙂

Att filma TV tar tid, då varje sekvens måste vara perfekt och gå ihop med övriga sekvenser. Bockade av sekvenserna i löpet man filmade dem och kollade ofta igenom minneskortet för att se resultaten. Statisterna var super-tålmodiga och gjorde ett kanonjobb!

  • Drönaren tackade NEJ till att flyga.

Precis på gränsen till flygzon och därför omöjligt att flyga. Vi filmade därför lite mer fokus på hunden och promenad med stavar. Nu har jag massor av olika sekvenser att arbeta utifrån och ett urval att presentera till Ulrika & Stjerndorff som jag arbetar emot.

Skrivit detta lite snabbt då jag måste redigera materialet från SWEARE och därför måste detta inlägg bli aningen kortare. Men skönt nu att veta kvällen är inte ens påbörjad, taggad på redigering och lite annat pyssel på checklistan. Kan bli sent, men jag är redo!

Vi återkopplar!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *