Redigering & Träning

Intro

 

Sitter och redigerar klart det sista ifrån Rallyt. Som tidigare skrivet har jag fokuserat mer på värdskapet och allt kringarbete som innebär vid stora arrangemang som detta. Det blev riktigt bra, kul med lite lugnare filmning och känns bra också att vi får visa tacksamhet från ledningen till alla funktionärer och volontärer. Ni är mer värda än guld för oss! Filmen kommer ikväll på SK Bore arrangemang Facebook.

2138090
Johan Nilsson, tidigare Coach och nuvarande polare.
Sen blev jag övertalad också på eftermiddagen igår att komma och träna fotboll igen med Bjälverud. Min historik i BIK är inte speciellt bra, senaste 2 tillfällena med Bjälverud på 2 år har slutat med bruten handled och den andra gången sprack ögonlocket på mig. Hade solbrillor på mig som målvakt, bollen kom i ribban, rakt ner i backen och mitt i prick i skallen på mig, då jag bara duckade för skydd. Glaset ifrån solglasögonen skar in i ögonlocket och de kunde gått riktigt illa. Men nu var jag tillbaka, skrev  för 4 månader sen om min knäskada och var lite osäker om hur det här kommer gå. Det gick perfekt, fantastiskt kul att springa igen och jag löpte som jag aldrig sprungit förut. Fantastisk känsla att springa runt igen och jaga boll, bollkontrollen var väll inte 100 men orken var där och jag hade riktigt kul. Vi får dock se hur det blir med fotbollen i år..

I övrigt skall jag in till byn nu för käk, träning och kontoret. Är ju fantastiskt väder, så blir nog ett lugnt skatepass för att bara njuta och kan ta tid för att fila på tekniken!

Har även roliga nyheter att släppa, men det tar vi imorgon när det är officiellt 😀

Hade

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *