Redan Fredag?!

  • Marmaris – Turkiet med Rådström Motorsport

Dennis var här under gårkvällen, tanken var en kort avstämning och bara kika läget med grabben. Dock så kom vi in på idéer, planer om filmproduktioner, så då jäklar brann det kreativa tänket igång och vi försvann i massa härliga brainstor-stunder. Riktigt kul när kreativiteten flödar, högt & lågt, snabba och långa projekt. Alltid bra att stämma av och drömma loss lite, vi vinkade så småningom av varandra med ett leende och grymt taggade på vad som komma skall i framtiden. Det kommer hända grejer mellan Rådström Motorsport & T-W MEDIA, I can promise you!

Kvällen fortsatte med redigering och ett nytt utkast skickades till Visit Värmland med rätt tidslängd på filmen samt grafiskt material inklippt.

Kikade även in lite snabbt på statistiken sedan man började blogga, 26 Maj 2015 skrev jag på denna blogg mitt första inlägg (drev bloggen på en annan domän först) och första månaderna snitta jag väl cirkus 1 besökare per dag. Till dags dato har det hänt grejer, hittills har det blivit 149 331 besök och landar på ca+250 besök per dag. Kul att så många vill följa och läsa om företaget/resan. Jag gör mitt bästa att fylla den med intressant information och hålla den uppdaterad till största möjliga mån. Just nu bloggar jag i stort sett varje dag, jag gillar att skriva av mig, men tyvärr inget jag kan lova kommer ske i all framtid. Vi försöker så ofta vi kan och ser var det tar vägen. Ser iallafall inget slut på bloggandet och tycker fortsatt det är väldigt kul att rapportera 😀

  • Luddeyo & redigering från Tunneln.

Dagen till ära vaknade jag tidigt, tog frukost och satte mig igen vid redigering. La på det avslutande grafiska materialet för Visit Värmland och avslutade det projektet. Härligt, jag blev nöjd och de blev nöjda!

Redigeringen fortsatte tills jag var i telefonmöte med ett hemligt uppdrag först, sedan ringde O-Ringen och vi hade telefonmöte om kommande produktioner. Bollade lite idéer mot 2019 och vi ska återkoppla senare i höst för att diskutera ytterligare.

Redigeringsdagen fortsatte, lunch förtärdes och faktiskt ganska skönt idag när regnet + vinden stormar utanför fönstret. Fått mycket gjort, bra flyt och kontroll på läget. I löpet av eftermiddagen ringde hemliga uppdraget igen och det blev lite pronto med Luddeyo för att få klart den filmen. Inga problem, jag fixar. Jag hade nämligen inte fått någon deadline för det innan, men tjuvstartade lite inatt när jag fick en idé och satte igång. I stort sett klar nu, lägger på lite effekter och väntar in det sista grafiska materialet som ska med i filmen.

Sen hör och häpna, ett ytterst förvånande samtal ringde om ett mycket möjligt positivt besked komma skall i framtiden. Tvungen skicka in några saker och uppgifter för att senare återkoppla längre fram om beslutet. Mer kan jag inte säga, vi återkopplar och denna dag får vara i hemlighetens tecken 😉

Skickade in en offert också i löpet av dagen, bokförde lite och skall snart på lite ärenden i byn. Ikväll väntar det middag hos familjen Motorsport (Rådström). Ser ut att bli ett sent telefonmöte med Lager 157-grabbarna och sen ska jag väl försöka komma i säng hyfsat tidigt. Måste förbereda alla kameror också nu innan jag sticker iväg.

Bye, gotta go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *