Recap hemifrån!

  • Morgonmöte ute på vidderna!

Vid 9:30 mötte jag upp samlingen från O-Ringen och vi började dagen ute på detta vackra fält. Vi gick igenom lite med wifi-lösningen, hur uppkopplingen för mig kommer gå till och visualiserade över 10 000 personer på detta fält inom några veckor. Det är mäktigt!

Sätter man O-Ringen i perspektiv, så förstår man storleken.. Visste ni te.x att O-Ringen släpper lös startfält stora som Vasaloppet..Varje dag.. i 7 dagar. Att samtliga mobila operatörer måste öka på sin surf och ”täcknings”styrka just i Örnsköldsvik under veckan? Att O-Ringen sveriges bredaste startfält, med åldrar från 0 år till 100 år. Älskar sån här kuriosa, kan stå i timmar och lyssna på sånt. Men vi lär arbeta också.

Vinkade av två utav dem så småningom, hade internmöte med marknadschef och telekom operatören. Ska skapa lite separata filmer och användas inom införsäljning till företag. Men det är efter sommaren.

  • Vackra, vackra Övik.

Vi fortsatte mötet över lunchen, jag briefade om mina tankar för 2018 och idéer för veckan. Mycket positiva reaktioner, en spännande vecka framför oss och solen är beställd sedan länge att stanna. Inget koncept ristat i sten ännu, men vi bollar fram och tillbaka mycket, nya idéer dyker upp konstant och det kommer bli riktigt bra det här. Känslan är grym!

Men, men, jag lär filma också, inte bara prata. Så med fria tyglar att skapa en film på tight deadline, ett budskap och max 40 sek med mycket drönare, stack jag kvickt iväg efter lunchen. Hade planen i huvudet klar, flög drönare hela eftermiddagen och fick några riktigt episka sekvenser samt vackra vyer.

  • Att gå vilse är en del av sporten! 🙂

Lite kul ändå, gick vilse ute i Domsjö, trode prompt på att en vuxen karla kaar som jag skulle finna till platsen vi var på ifjol sommar. Men icke. Som tur var, fanns det ett dagis som hade skogen som lekpark. Ingen aning vad grabben hette, men kepsen på sned och uppskattat 8 år, frågade jag han efter vägen. Jojjemän, han visste vägen, pekade och hjälpte mig finna fram. Helt perfekt 😀

Väl uppe på berget filmade jag mina sekvenser, lekte runt på lite inställningar och finjusterade efter ändamålet. Blev riktigt bra, samtliga batterier var 0% och minneskortet fyllt med fina sekvenser.

  • Publicerad och klar för inbjudan!

Adam studerar ju i Umeå och hänkade på hem för att ta sommarlov. Så det var helt perfekt med sällskap hem på den långa resan, för då kunde jag arbeta första timmarna och få nästan klart filmen. Skickade ett utkast på kvällen, fick positiv kritik och sedan ta över ratten. Körde på ganska hårt, tankade i Mora där det var mer mygg än syre i luften och hade bra flyt genom resan. Rejält trött dock efter Malung, men kunde parkera bilen 01:30 hemma och börja bära in 4 miljarder väskor.

Sov som en dröm, gick upp 08 och slutförde filmen. ”Perfekt” var chefens ord på filmen och båda parter nöjda! Kul!

  • Letar vinklar!

Svinkul med all positiv respons på bilderna och bilen, riktigt tacksamt för alla hälsningar och positiva betyg på arbetet. Efter filmen publicerades för O-Ringen var det dags att städa lägenheten, plockade undan allt, tvättade, bokförde, mejlade, mer bokföring, skickade fakturor och åt frukost 14:00, en normal dag med andra ord.

Efter maten hade jag flertal telefonmöten, mer ärenden och hämta ut massor på posten.

  • Lilla julafton inför sommaren.

Mer kablar, laddare och allmänna småsaker till all utrustning jag har. Nu har jag 5st powerbanks50 000 mAh styck, så nu jäklar ska vi aldrig gå tom på ström i grejerna framöver. Inte skett ännu heller men, man vill ju vara på den säkra sidan 😉 En stor leverans från Slow Cow också utplockad, 5 flak och sommaren räddad.

Stora glädjen var väl telefonen Sony Xperia XZ2 som ansluter till familjen och tar över efter min äldre Sony. Den har börjat krångla och vill vinkla in årorna, så dags för en ny värsting och jag är taggad att börja ställa in den. I övrigt full jäkla fart idag, sjuk dag men riktigt bra flyt rakt igenom trots all stress. Lager 157 och ett gäng telefonmöten ligger i pipeline fortsatt idag, men klockan är nu passerad 16:00 och jag ska snabbt redigera en film till instagram, ut och träna för att sedan sätta mig ikväll igen.

Kommer bli sent, men tror att arbetsflödet kommer hålla i sig och till o med förstärkas kanske när det blir mörkare samt svalare 😉

Vi återkopplar!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *