Rättvik Part 4NIGHT

vlcsnap-2016-08-05-01h54m12s87

En bild urtagen ifrån en av filmkamerorna, wow vilken j*vla spelning och fantastisk stämning bland folket. Fantastiskt lyckat, av alla kameror använda så failade bara 1 och det var den som inte var min 🙂 Drönaren var givetvis ute och flög, mycket spännande tur och än en gång var jag i trädet och flög haha jaja, så kör man om man vill få bra bilder, bra vinklar fick jag iallafall och jäkligt nöjd. För att förtydliga så klarade sig drönaren fint och kunde fortsätta flyga vidare, jäkligt mörkt så inte så lätt att se var grenar o skit sticker ut 🙂 Lucky me.  Vilken totalt grymmast filmen jag skall göra utav det här, spännande 🙂

 

DSC_0330

Nu börjar folk trilla in i logen, Drängarna tar fram starkspriten och nu blir det åka av. Tror till och med jag har gjort mig värd av en öl 🙂 Inne på klubben är det sjukt jäkla fullt, så där orkade jag inte in och istället kollat snabbt igenom allt material. Exalterad att sätta fingrarna på det materialet alltså 🙂 Men f*n nu blir det att lägga undan alla kameror, fixa lite och sedan ta sig en god pills med gänget!

Rättvik hälsar, vi hörs imorgon!

T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *