Rättvik Part 1ONE

DSC_0323

På plats i Rättvik, åkte tidigt idag och framme kring 11. Här i Rättvik var det ganska lugnt, lite halv krassligt väder men tyder på att det skall bättra sig 🙂 Precis vid ankomst fick jag SMS om att den nya micken har kommit :/ Lite surt, dock så kommer jag inte behöva den under kvällen men varit kul o ha för att testa lite och se dess potential. Kommer använda 9 stycken kameror ikväll + 2 separata ljudupptagningar och det resulterar i sjukt mycket material 😀 Tur man rensat datorn igår och den är fräsch för en rejäl laddning.

DSC_0325

Blivit en del planering med vinklar och riggning nu kring lunch. Mäktig scen och tak över hela publikplatsen, så det kommer folk vilket väder än det bjuds på. Igår, så hade dom 1100 pers här och var rejält tryck. Så vi förutspår det kommer kring 1000-1500 pers ikväll, Top Cats går på scen strax efter 22:30 för att sedan lira fram till midnatt, då börjar efterfesten och vi har även en till plan. Top Cats släpper en ny låt idag, typ redan släppt!? Iallafall, då tänkte vi åka lite raggarbil och bussen med massa folk för att spela in en musikvideo. Eventuellt blir det en unik sådan med hjälp av en 360° kamera, kan bli rätt fränt. Men det är väldigt preliminärt, vi får ser lite hur natten passerar men hade varit king!

DSC_0326 (1)

360° kameran klurar vi på också om att ev använda under spelningen, jag kommer ju leverera Sveriges särklass bästa livespelning efter på Youtube, så hade varit sjukt king om man kunde blanda 360° kamera + vanliga för att få ihop blandningen i slutproduktionen. Skall forska runt lite o se hur det funkar, nytänk och utmaning 🙂 Vi får se. Nu pågår soundchecken, börjar ladda och kommer bli en grym kväll, jag ser mycket fram emot det. Sen blir de massa planering, fix och även förhoppningsvis lite dötid att hinna vila så man är rejält energifylld ikväll/inatt. Kan bli sent, eller tidigt kanske man säger i tanke på säkert kl 5-6 kanske sista record knappen är intryckt 😉 Är ju en dag imorgon också!

Rockabilly hälsningar

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *