Rainy Wednesday

Bloggen T-W Media

  • O-Ringen 2018.

Sent igår ringde chefen för O-Ringen 2018 och vi hade ett kortare telefonmöte. Vi bollade lite tankar om nästa produktion och det ser ut som om jag ska upp till Örnsköldsvik nästa helg alt helgen därpå. Även diskuterade vi inslaget om mig och Ellen för att följa upp den produktionen. Han skulle återkoppla här i dagarna och vi spikar något mer konkret. Kul med förtroendet än en gång, lägger bra grund för 2018 och under tiden redigerar jag summeringen av O-Ringen 2017.

Skärmavbild 2017-08-09 kl. 14.10.14

  • Bloggandet på Goda Nyheter Torsby.

Uppskattar ni som hört av sig om mitt bloggande där, kul och intressant projekt. Nästa bloggtema blir Torsbykalaset och företagandet i Torsby generellt tänkte jag, sen har jag 2 teman som baseras på den aktuella händelsen i Östersund & Ö-Vik som vi får vänta in helt enkelt. Ååh o inte för att glömma, jag har ju hintat om ett hemligt bloggtema 🙂 Vad kan de va måntro?

IMG_20170809_175653

  • Humöret var på topp, trots regnet.

Nicoking ringde och var sugen på löptur, jag var inte sen att säga nej och packade ihop här på kontoret. Regnet öste ner och såg ut att ösa ner hela dagen, tur är väl det att man gillar att löpa i regn och att man trivs i kylan.

DSC_0777

  • Utforskade några bunkers för framtida planer.

DSC_0779

  • Inga konstigheter i regn.

Med gott sällskap, kylig luft och vacker skog, löpte vi runt i Valberget för att avsluta allt med en bastu. Får se vad kvällen erbjuder om vi är klara här, eller tar någon kopp alternativt en film 🙂 Nu är Joschka här för en kopp iallafall, lär va social!

Koppen ska opp!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *