Quick update!

Quick update!

Resan upp påbörjades strax efter 07:00 och flöt på fint fram till 13:00. Mycket musik, grubblande och podcast, inga konstigheter.

Väl i Östersund hämtade jag ut en påse hemliga prylar på den eminenta butiken Toys ’R us. Beställt i förväg och ska användas i produktionen under måndagens hemliga uppdrag. Åkte vidare sen till Anton K och drack kaffe med gänget, snackade allmänt och rätt low flow med deras vilodag.

Drog en lunch ute på stan och åkte vidare till Patrik ”Patte” för att låna ljus. I och med den korta tiden inför uppdraget, har jag inte kunna fixat allt och får till att låna lite grejer. Ljus får man aldrig för mycket av, må detta va sista gången jag lånar grejer! Stort tack iallafall, kommer bli kanon och jäkligt uppskattat. Ska investera i eget hemma sen.

Lugn afton väntar, inkvartering, middag och lite pyssel på datorn. Stämt av med Bryntesson i farten idag, möter upp honom imorgon efter lunch och vi blåser vidare mot Bruksvallarna! Blir grand class! Försöker återkoppla imorgon, antagligen sent.

Auf wiedersehen!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *