Proud & Happy moment

Skärmavbild 2016-08-06 kl. 11.47.27

Terje bad om en egen film till sina egna medier efter vi filmat vid Landslagsträffen, så jag redigerade en special kompott till han och levererade snabbt efteråt. Han valde sen att dela videoklippet på både FB & Instagram 😀 Nu är inte jag någon som ”tänder” på likes eller dylikt, men mäktigt med 13k visningar & 1k likes på FB som använder mitt material. Riktigt kul, hoppas vi ses snart igen 😉

Skärmavbild 2016-08-06 kl. 11.47.51

På Instagram la han också upp den, där tickar snart visningar in på 22k och en drös med likes. Så totalt drog han in ca 34k visningar på bägge videorna och jag är stolt/glad han ville använda det jag klippte ihop åt han 🙂

DSC_0332

Kvällen igår var mycket lyckad. Freddy Kalas öppnade dagen och det var riktigt kul att se han live. Lite liten scen kanske och lågt ljud, men det var ju ändå vid familjeplatsen och sen en RockaBilly kväll i Rättvik dagen innan har vell gjort mig döv 😀 Stod o väntade på Jovial, den som väntar på något gott fick höra den 2ggr 🙂 Inte sådär jätte många låtar han har, så han valde spela den 2 ggr och jag var så lycklig. Jag blev lycklig för att jag tänkte på alla barn/ungdomar vi hade på lägret i Sockertoppen. Vi använde just låten Jovial där och dom älskade den, så det blev ju liksom temalåten för lägret. Fylldes med så mycket glädje när jag tänkte på dom och det fylldes bara på mer när han spelade ” Feel da rush”, Tack Freddy & hoppas alla ni deltagare från Sockertoppen har haft en fantastisk sommar!

DSC_0334

Strax därefter bedrog vi oss mot Björnstammen, Lisas favoritband och jag älskar dom för de är så mysiga. Åke som sångaren heter droppar citat ” Det är ju så svårt med så stora scener, man liksom måste springa bort till den där musikmakapären mellan låtarna ” ååh bara hoppa upp o krama han! 😀 Mycket fin spelning, bra genomförd och riktigt fin line-up på låtarna dom har 😀 Perfekt blandning och helt klart en av sommarns höjdpunkt. Sen var det dax för Icona Pop.

Icona Pop såg jag tidigt innan de slog igenom i USA. Då spelade dom 15 min sen var det dax för Axwell eller något liknande. Men jag var inte super imponerad av dom nu ändå heller. De har några feta toppar och stundtals fräna sekvenser. Men kändes lite som om de gick på rutin och gick på ett säkert kort. De flesta låtar gick ihop och blev 1 lång i 30min, sen någon udda men fin stigning på stämningen, tillbaka till monotont för att sedan spränga Arvika med ” I Love It ” och som extranummer ” Emergency ” Då vaknade det verkligen till liv ute i publikhavet. Tyvärr ingen bild därifrån, men jag har en regellista om tips ja vill införa:

1: Ner med den där j*vla telefonen, du kan absolut ta någon bild/film, men att snapchatta i 1h att du är på plats, är bara irriterande för de som verkligen vill njuta av spelningen. NJUT AV STUNDEN

2: Kommer man inte i tid, ja då får ni gilla läget och stå där bak. Värsta jag vet när folk tror dom kan glida in 20 min in på spelningen och ställa sig framför. Stay where you were in the first place!

3: Kärleken spirar, jag förstår.. Men att stå äta upp varandra och 2% kolla på spelningen, är det bättre att ta in på ett hotellrum. 2 såna par hade vi bredvid oss, you are wasting space haha Hård regel, förståelig om kärleken men kom igen..

4: Ja visst kunde jag satt Lisa på axlarna också så hon får bästa synvinkeln. Men när ni gör så drabbar ni kanske 8 pers bakom som får se din rygg istället för möjligen sin favoritartist. Åh som igår när ni drog in regel nummer 1 på det, snapchatta där uppe….. Va f*n, var är nuet idag?

5: Om de är trångt och knös, knö tillbaka.. Men snälla butta inte tillbaka, flertal gånger småtjejer kom åkandes och landade på marken för de fått en knuff. De drabbar så många och håll igen ilskan, vi är vell här alla för spelningen? Eller? Spela TV-Spel om ni vill slåss eller något 😉

Oj nu måste jag summera av det här, fina dagar och jag är fylld med energi. Idag blir det datordag och bara fokus på att hinna ikapp med allt arbete, nya uppdrag väntar.

” Vi har glömt bort hur man beter sig
när man gillar varann
så vi drar oss undan
alla sa stanna kvar men dom menar ge dig av
vi får se om dom har rätt ”
Förlåta eller Svika – Den Svenska Björnstammen

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *