Portugal here i come

11111

  • Bild från sommaren 2016 – Alvor

Åååh äntligen har jag tagit tag i saken och fått in semester i planeringen. Alvor, Portugal i 3v Maj kommer bli helt magiskt. Känns otroligt bra, ser fram emot det massor och vet att det kommer bli grymt. Har arbetat mer än någonsin under vintern, gått i ett sedan Augusti och härligt att ha något att se fram emot. Kommer forska i äventyr och lite saker som hamnar under ” To do”. Kommer ha med mig träningsutrustning för löpning, cykling och rullskidor. Variation med öppet för fler alternativ som kan dyka upp längs äventyret 🙂 Skall inte planera allt för mycket, vill håller allt flexibelt och kunna tacka JA till varje chans på äventyr som kan ploppa fram under resan.

Något berg skall bestigas, Lissabon skall besökas, grottor skall utforskas, träning skall utövas och manjana ska infinnas 🙂 Kommer ha med dator och vara online på det viset, sortera tankar och idéer för framtida arbeten samt kunna komma tillbaka till 110% fokus utveckling av T-W Media.

Skall även fundera på om jag skall köra lite VLOG där nere, eller bara uppdatera med bilder/text. Har ni några inspel? Kanske inte daglig VLOG, men när jag är ute på något speciellt eller dagen när jag är helt väggad och har 3 mil kvar? 😀 Något nytt skall jag testa på iallafall, vi får se 🙂

Finally some vacation

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *