Playful

DSC_0701

  • Cykeltur i Valberget

På morgonen pysslade jag lite med schemat inför O-Ringen och redigerade lite varierade uppdrag. Blev så småningom trött på att sitta inne, när jag fick bilder på snapchat folk som låg på playan och hade de gôtt. Så ja kittade på mig träningskläder och begav mig ut. Otroligt skönt ute, även om jag var krasslig i halsen, så tog jag det med ett leende och njöt till max. Cyklade upp med go musik i lurarna till Valberget, körde lite enklare styrka på utegymmet och drog sedan ett litet varv på byn. Är nu på bättringsvägen, men måste vara försiktig och inte få något bakslag på den här skiten..

DSC_0705

  • T-W erbjuder även gräsklippning.

Klippte gräs hos päronen, stekte lite i solen och hade det allmänt gött. Gillar ändå på ett vis o klippa gräs, de luktar gott och blir fint 🙂 Har även levererat en film nu till Grenserittet och har Arvika Kanotmarathon + Birken kvar att leverera. Har kvar lite uppgifter på min checklista, men inget som direkt stressande just nu och det får bli vidare arbete imorgon på de.

Ej hört någon ännu från Torsby Kalaset om hur det blir, planerar in att åka upp till Lima också för att hälsa på Peakpoints. Hundspann företaget jag arbetade med för 2 år sedan, saknar jyckarna.  Ellers så är det ganska lugnt nu, mycket arbete hemifrån, en hel del förberedelser och planering. Ska väl försöka hitta på något crazy i helgen, så man har något vettigt att blogga om..

Nu middag och lugn kväll.

Auf Wiedersehen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *