Planen framöver

  • Allt under kontroll!

Som det ser ut kommer det bli sent idag torsdag med arbete och därför skriver jag detta inlägg natten innan för tidsinställt. Så återkommer jag med en summering från dagen på fredag.

1: Dagen idag torsdag arbetar jag med ett projekt tillsammans med Ragnar Bragvin Andresen och anknytning till ett arbete i Kina. Skall skapa en promotionfilm för hans arbete i Kina, ingen ytterligare plan lagd i den långa tiden, men den som lever får se om T-W MEDIA dyker upp än en gång i Kina!

2: Kvällen/natten idag kommer bli redigering av bilderna för Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Ett grovt urval kommer göras, enklare redigering och vidaresänt till dem för att välja vilka bilder de vill köpa rättigheter till. Vårr ursprungliga avtal är 30 bilder.

3: De sista filmerna är nu uppladdade på Dropbox för Ski Classics och tyvärr kan jag inte nämna antalet filmer då jag skulle avslöja antal event. Men projektet är avslutat & det blev många filmer pga olika versioner.

4: Lördag möter jag upp Pär EdqvistPE Custom och ska ta lite bilder på bilen, nu skasden vara besiktigad och laglig för vägen. Ska ta lite bilder utomhus och skapa ett litet arkiv förfkommanda publiceringar framöver.

5: Vad gör Lennart Jähkel på bilden? AkA Pistvakt. Tjao, tyvärr hemligt projekt, en egenfilmad selfievideo som ska klippas till lite för ändamålet och användas i helgen.

6: Slutföra projektet från senaste vistelsen i Östersund/Gällö. Filmer är inskickade och inväntar bara sista detaljerna för att vara redo till publicering.

7: Hemligt projekt väntar efter helgen 😉 Kommer göra ett specifikt inlägg för det arbetet och lansera tidigt kommande vecka. Ni som följt med på bloggen har sett jag snackat offerter och ett projekt som jag tror starkt på. Det sträcker sig till December, så håll utkik!

8: Blåser upp till Sollefteåtorsdag nästa vecka alternativt fredag. Dags för: Från botten till Sockertoppen. Kommer bli en kanonhelg och hoppas på många tappra krigare som vill anta sig utmaningen.

9: Möte med O-Ringen 2018 i Örnsköldsvik, inget exakt datum eller tid har satts, men när jag ändå är där uppe har jag tänkt besöka min vän Adam och även träna på de norra anläggningarna.

 

Så det är ganska fullspäckat som ni kan se, men det är fruktansvärt roligt att få allt passa och såklart få ihop allt synkat. Missar aldrig en deadline, nu är det många som hänger i luften och jag är grymt taggad för utmaningen som det drar med sig!

Det här blir spännande, såklart har jag tid till mitt privata liv och träning också, men det är full fart och något jag gillar!

Nu kör vi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *