• Portugal inom kort & JA, jag saknar långt hår!

Det blir en tredje resa ner detta år till Portugal och jag har med mig Gabriel Strid & Emil Nykvist. En pionjärs resa som görs för lägerverksamhet 2019 för team, föreningar, träningsgrupper, företag och ja, you name it. Grabbarna siktar på en +20h träningsvecka i ledning utav min guidning. Jag ska visa mina allra bästa turer, favvo löparspåren och samla på mig turerna i klockan, för att sedan kunna framföra hemma och visa VARFÖR man ska åka hit och träna. Mer än en fantastisk natur, strand och berg, bjuder Portugal på trevligt folk, fin gammal by och bra möjligheter till boende.

Just det sistnämnde än inkluderat i min plan för denna vecka. Jag har planerat in olika möten och det första är på Fredag. Jag har visionen att kunna erbjuda bra dealar när det gäller boende, mat och transporter. Skapa olika paket baserat för just ert gäng och förutsättningar. Tanken är också att man ska kunna göra en ”weekend”, en aktiv sådan, men konferens/möten, god mat och en aktivitet eller två.

Idéerna är många och i olika storlek, kan skriva hur långt som helst, men först nu ska jag ta den här resan och därefter lägga en konkret plan i vinter på de olika paketen.

Resan blir nytta med nöje, halvt semester men, med en stark baktanke 😀 Jag är grymt taggad!

  • Gissa platsen!

Kunde ni gissa?

Det är Orsa Grönklitt från ifjol och långloppstävlingen där. Vi landar 23:55 på torsdagen på Gardermoen, hemfärd och rakt i bingen blir det. Dagen efter kommer jag packa om, ladda batterier och efter lunch åka upp till Orsa Grönklitt med Lager 157 Ski Team. Nästa avsnitt ska spelas in i samband med tävlingarna som pågår där under helgen och förhoppningsvis lite plåtning med ny utrustning..

Fredag, har vi ett knockout race, en sprint som görs på en kortare bana, personen som är sist vid varje varvning åker alltså ut. Både elit som motionär ställer upp.

Lördag, specialerbjudanden vid längdcentrum och Lager 157-åkarna är på plats för tips.

Söndag,  ”Långlopp”, lite beroende på väder och vind, förhoppningsvis blir det 30km ochkommer väl agera ett test på status och se var åkarna står sig. Team SERNEKE (mitt tidigare team) kommer vara på plats och utmana om segern. Spännande!

Hoppas på solsken och fina förutsättningar denna helg, jag kommer filma järnet och kommer nog inte vara några problem att samla på sig material för nästkommande avsnitt, det näst sista faktiskt i vår serie.

  • Avslutar med en text jag klurar mycket på!

 

Imorgon återkommer jag med en summering av onsdagens arbete, kanske lite smått om resdagen och sedan rullar det på med härliga bilder samt vackra historier om vår tid i Portugal!

Join the fun train!

T-W