Pirater i byn!

DSC_0712

  • Torsbykalaset står på agendan!

Hämtat ut mitt band och erhållit 1 extra om jag tar med en assistent. Så om någon vill hänka på någon kväll så hör av er. Bära någon väska, rolig kväll och skratt utlovas 🙂

DSC_0713

  • Riggen jag använder mest idag.

Glidecam, med Nikon-kameran tillsammans med 2,8/f 17-55mm objektiv.

 

T-W Media 2

  • Finns det något mer fantastiskt än att filma barn!?

T-W Media

  • Härlig uppslutning vid skeppet.

En stor skara ungdomar, föräldrar och anhöriga samlades vid Nya Torget för att se piraternas framträdande. Alltid lika kul o se när något sånt här händer i byn och det är aktivitet i centrum.  Tog mina korta sekvenser jag behövde, fångade lite kidz och showen innan jag vände hem igen för lunch.

Väl hemma ringde Bryntesson och vi hade telefonmöte 1h. Det är sjukt vad idéer vi har och det är ju därför jag ligger sömnlös på nätterna. Jag kan inte sluta fundera, planera och fantisera om nya äventyr o uppdrag vi kan skapa. Brynte är så jäkla härlig person, han backar sällan på en idé och alltid redo gå all in. Så tillsammans blir vi ett bra team, ett galet team. Vi är ju lite knasiga också 🙂 Men massor idéer och tankar flödade i samtalet, planerar 2018 redan och så långt fram har inte något planerat förut.

_DSC2585_1

  • Elin Brynte tillsammans med SWEARE.

Efter telefonmötet med Brynte blev jag kontaktad av SWEARE-chefen  med en ny  förfrågan om samarbete. De har varit väldigt nöjda med det jag skapat hittills och vill erbjuda ett nytt samarbete samt sponsra med deras nya sommarkollektion. Så vi får se vart det tar oss, men spontant väldigt kul och jag gillar deras kläder sedan innan, så borde gilla sommarkollektionen lika mycket 🙂 Mer info kommer.. .

Så nu med mat i magen, telefonmöte, mejlande och lite redigering, ska jag nu bege mig ut igen. Det är hundshow 16-17 med representanter från landslaget som deltar och sedan vidare på möte 17:00. Där sedan träffar jag Martin Svedlund & Amy Diamond som jag skall intervjua. Kvällen sedan från 19- och framåt blir talangshow samt uppträdande av Amy D. Så återkopplar väl ikväll igen!

Manne Leam Frijje

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *