Pilot som jag är!

DCIM100GOPRO

Var ute o la varvet idag med drönaren, som tidigare skrivet så håller jag på att fota för en bok och besökte idag Älvudden samt Hovfjället. På förmiddagen gjorde jag ett mycket fint rullskidspass, åkte runt i Torsby för att sedan lägga något varv i Valberget innan avfärd på jobb. Fint väder och en bra dag helt enkelt 🙂

 

DCIM100GOPRO

Bilden kommer ifrån Hovjfället och fin reflektering ifrån sjön, nice! Kvällen blev tragisk då man fick se Sverige segla ut ur EM och nu är det adjö för många pelare i laget.. Hamrén klarar jag mig utan känner jag rent spontant. Aldrig riktigt fixat hans spel.. MEN nu gläds jag starkt för Island som tar sig vidare och antagligen Lagerbäck till president snart 😀 haha gôtt o se!

Imorgon presentation av jobb 😉

Tjingaplinga

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *