PE Custom | Finland

  • Jaguar XKS.

Den 26 Sep åker jag tillsammans med PE Custom till X-Treme Car Show i Finland. En bilresa som börjar här, via färja och sedan vidare upp till Lahti. Vi är fyra bilutställare som blivit inbjudna från Sverige och ska försöka konkurrera över gränsen. Ett spännande äventyr där jag blir med från start och kommer sköta sociala kanalerna för PE Custom. Vi kommer kasta ut grymt material, bilder/filmer håller igång flödet och även tänkt göra en summeringsfilm från det hela.

  • The widest it is.

Billackering.eu skall det även filmas för. De har önskat film & bilder från arrangemanget och något vi planerar närmare i detalj. Mer info kommer..

  • Ligger slammad på backen!

Resan i Finland blir Ons-Sön, sedan flyger jag över vattnet hem och landar på Arlanda. Där checkar jag in på hotellet med grabbarna, laddar om batterier och sätter på mig sommarkläder, dagen efter åker jag nämligen till Grekland med Apollo Sports. Ett tight tidsschema, men väldigt kul att det går ihop och jag är grymt taggad!

  • Drönaren var uppe och flög!

  • We’re going on an adventure!

Tyvärr så råkade jag glömma bort helt att ta bilder från Mârtensjoggen. Men musiken spelade på kanon, snacket flöt på bra och samarbetet med NicoKing var fläckfritt. Regnade rejält där en sväng, när vi skulle packa ihop hade det dock slutat och vi kunde hålla grejerna hyfsat torrt. Fin eftermiddag & kväll med grabbarna följde upp och vi har nu precis ätit gemensamt innan adjö.

Ska pyssla med en film för PE Custom och lite redigering för Sockertoppen.

Hektiskt, men GRYM vecka framför mig 🙂

Adios!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *