Packa på bah!

Packa på bah!

  • Tummen upp för dessa hjältar!

När man sitter och klipper i materialet från årets läger, så börjar man sakna dom alla igen. Alla timmar filmande, brist på sömn och käk, är som bortblåst. Man vill få dom skratta, glädjas och berätta som mycket för dom. De är hjältar i mina ögon, ni är grymma hela bunten!

Morgonen var planerat telefonmöte 09:00, som tyvärr uteblev och jag redigerade istället klart intervjuerna med föräldrarna. Jag satte alla mina batterier på laddning, gick igenom all utrustning och såg till att lägga ordning på så mycket jag bara hann innan känslan tog över, känslan att få komma ut och köra ett pass på cykeln.

  • Peter Sagan ute på äventyr igen!

1h lekande och pustande på cykeln blev det totalt, jag var överlycklig att det var ingen känning i knät och jag kunde kötta på! Avslutade med lite styrka på utegymmet, för att ta mig hem för lunch. Ingen mer tid idag för träning, så detta fick duga och jag får pyssla vidare med nästa syssla för dagen! Grande class!

Blev dubbla telefonmöten om helgens produktion + det hemliga uppdraget, ändra lite flygresor för Ski Classics ner till Italien och fler samtal för att strukturera upp så mycket jag bara kan idag. Mycket som måste fixas som sagt, så sysslorna och samtalen byter av varandra. Packa var det idag också, när ska den hinnas?

  • Tack O-Ringen Höga Kusten 2018.

Kommer ni ihåg att för ett tag sedan jag satt med redigering för en tackfilm? Nu är den publicerad och det är bara att koppla in lurarna, luta er tillbaka och njut av en kort återblick av O-Ringen 2018!

  • Hur packar man för olika boenden och +11 dagar bortrest?

Ja, den frågan ställer jag mig själv också. Packat bilen lite smått med grejer, spolade av den, såg sämre ut efter tvätt, hämtade lite saker i hos päronen, tog upp storväskan och nu ska få lite fart på spisen. Ser ut att bli en middag i farten och packa sent ikväll. Det är mycket, men känns under kontroll. En spännande tid tillmötes och jag blickar positivt mot utmaningen.
Veckans kaosinlägg detta, men what to do. Lär prioritera vidare nu, försöker återkoppla imorgon ellers söndag! Håll utkik, spännande material kommer!

Detta inlägg blev också lite försenat, då jag ville bifoga den klara filmen från Sockertoppen 2018! Enjoy!

 

 

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *