Pack & redigering

  • En dust av kaoset som pågår.

Early birdie blev det, käkade ordentlig frukost och parkerade framför kontoret. Redigering, avstämning och pyssel blev det mycket av. Telefonen gick varm med diverse samtal och telefonmöten, hade ett bra flöde under förmiddagen och fick mycket gjort. Kring lunch startade jag igång nord-Europas största laddningssystem på kamerautrustning och de var grejer utspritt lite varstans i lägenheten. Hade blivit ganska sent natten innan, men energin var ändå bra och nöjd så långt med dagen.

Stämde av med Anders Olsson på telefon också, han höll på att ladda och förbereda sig inför livets utmaning. T-W VS Anders! Den bataljen blir av imorgon förmiddag, vi ska dunka lite cykel under förmiddagen och därefter ta ett möte. De blir kul!

Telefonmöte med både Ski Classics, Löfbergs & Lager 157 har blivit av. Mycket som ska göras framöver, men känns ok under kontroll. Packningen där emot känns mindre under kontroll, men hade iallafall börjat när jag skrev det här, ska redigera film nu och fyller på inlägget senare här i vardagen. Skrivet 13:24.

  • Ledrampen monterad och installerad.

Grymt ljus i rampen, riktigt nöjd och nu åker man med en ljusridå framför sig! Super härligt och som min far sa, billig livs och skadeförsäkring. Nu blir de mörka milen ett minne blott och det blir dagsljus konstant framöver 🙂 120 cm, välvd och extra ljus ner i dikena, tack Emil Nykvist för rampen och montering! Ska lägga upp bilder så ska ni få se sen när jag använder rampen!

Har pysslat, redigerat och packat hela dagen, tiden går och det rullar väl på OK. Flertal projekt hänger på återkoppling och jag kommer inte så mycket längre än där jag är nu i några utav dem. Ska lämna kontoret nu snart, packa lite mer officiellt och få ordning på det. Sen vidare på ärenden, skicka iväg fakturor och upp till kära farmor för att säga hej.

Avfärd imorgon blir 09:30 mot Hagfors, cykelutmaning, möte och sen vidare till Orsa på filminspelning med Lager 157 Ski Team / Löfbergs. Går hårt nu dessa dagar efter hemkomst, energin känns bra och jag kämpar på för att få ledigt i helgen. Spännande tid framöver väntar och jag håller er uppdaterade!

På återseende sent imorgon!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *