På plats i Seefeld!

Klassiska flygplansbilden på vingen. Mötte upp både Lager 157 och SERNEKE på flygplatsen. Satt bredvid Martin på flyget och det gick smidigt ner till München.

Käkade snabbt och fann min hyrbil för veckan. Mot Seefeld.

Forden och jag dundrade på neröver. Hade 2 olika navigatorer och lyckades följa den som visa knas. De visade olika och jag chansade, hade gott om tid och en liten detour får ses som sightsing.

Trafiken i Tyskland är offensiv, gäller att va alert och flyta med. Autobahn är ju ett konstverk och resan var smidig trots den lilla omvägen jag tog.

Väl I Seefeld checkade jag in på hotellet och tog en vandring för att möta upp ”the crew”. Träffade några utav dem och rekade starten lite. Sen återvände till hotellet en snabbis innan mötet.

Efter mötet har det gått i ett, massa testande av utrustning, planering och förberedelser. Kommit på två saker som jag hade behövt med, men inget som skadar huvudproduktionen och det är det viktigaste. Så får tänka positivt och jag löser det ändå!

Även igår natt låst ett uppdrag, men det får vi ta senare. För nu måste jag sova, upp tidigt 6:40 och filma imorgon med ett team.

Flat out!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *