På Läger Med Lager Day 2

  • På plats igen vid skidtunneln!

Kom i säng kring 01 även denna natt, men hade en väldigt effektiv kväll med sortering, mejlande, redigering, packande och förberedelser för dagens händelser. Inget stressande, kändes under kontroll och man flöt fram. Skönt! Iallafall, vaknade innan larmet kring 07:30 och drog varvet på sociala kanaler. Där blev jag lite upprörd.

Man får inte ta en bild och använda hursomhelst på sina kanaler!!
Jag fann hela 5 bilder som jag tagit under WC & med Lager, men antingen va min logotyp bortklippt eller man har inte nämnt mig som fotograf. Ingen stor grej kanske, men det är just principen jag blir besviken på, det är ju bara att tagga eller behålla logotypen. Ni får en fullformatsbild som ni använder i eran reklam, ni har inte gjort arbetet själv och får det serverat. Så vänligen, men bestämt respektera detta!

  • Grabbarna sätter på sig utrustningen!

Vid 08:50 anslöt gänget till tunneln och de satte på sig utrustningen utanför för att spara tid. 4h stod nämligen på schemat, några skidtester och teknikkontroll. Så jag socialiserade med grabbarna lite, filmade några enstaka sekvenser och gick sedan för att flyga drönare!

  • Flög lite drönare över storstaden!

Vackert väder och bra förutsättningar för flygande idag. Behövde några sekvenser för introt och avsnittet, så när ändå gänget skulle hålla på såpass länge, kunde jag passa på att fånga de sekvenserna jag behövde. Sedan bytte jag om, Laggar hade fixat skidor åt mig, erhöll en träningsjacka och sen var jag igång. Skidpremiär för detta år och något jag sett fram emot, sen var det ruskigt skönt med kylan också 😉

  • Passade på att träna även jag!

Skidvanan satt ändå helt okey, lite förvånad va naturligt allt kändes och tekniken kom snabbt tillbaka. Var bra förutsättningar i tunneln och jag kunde njuta medans jag åkte. Varierade mina 2h med att snacka med de olika åkarna, alla de andra skidåkarna som var där på läger och lyssna på musik. Åkte en hel del med Emil Persson, norrlänningen. Vi snackade lite då & då, skrattade, men mestadels bara åkte och hade lurarna på oss. Man umgås, men man säger ingenting. Jag tycker det är skönt och man har fortsatt socialt sällskap även om man lyssnar på musik.

Ca +2h fick jag ihop, hade glömt starta klockan en sväng och hade inte klockan på när jag skejtade runt för att filma. Men kroppen kändes bra och jag var glad för att åka skidor igen. Avslutade passet som sagt med att filma med GoPRO, blev sådär, tråkiga färger och dåligt ljus, men kommer använda några sekvenser iallafall.

  • Holmberg passerar kameran.

Måste också nämna det här med teamkänslan igen. Den är verkligen unik och jag är bombsäker på att ingen kan slå den av andra team. Nu när jag får arbeta med dem och även klä mig som dem under träningen, blir jag glad. För jag är nu en i teamet, en liten pojkdröm att känna sig som en elitatlet och vara i ett proffsteam. Jag drömmer mig verkligen bort i olika scenarion när jag åkte skidor, älskar det och jag åkte med ett mentalt leende hela passet! Så mycket god energi utav det, inte sista gången hoppas jag och ser redan fram emot nästa gång!

  • Ottosson var ute med Laggar för skidtester.

  • Sekvenser filmades med Britta!

Under går kvällen fick jag några idéer för intro med Britta, så jag fixade det snabbt efter passet och blev precis som jag tänkt. Hoppas nu också att det fungerar i filmen som jag tänkt, en liten detalj, men tror verkligen det kan bli mäktigt och fint.

  • Riktigt god lunch, Biff alá Lindström 🙂

God lunch med vackert sällskap, även om jag satt vid ett annat bord och arbetade. Stämningen är trött men positiv, lite påfyllning av magen och de är på banan igen. Jag har skrivit det här och druckit kaffe här nu efteråt. Jag ska snart gå upp till boendet och ta en kik på lite material för Anton & hans VLOG samt ta ett kort briefing möte med Järnberg!

Om 20 min ringer O-Ringen med telefonmöte, några ärenden ska göras, farmor ska besökas och sedan hem för lite packning. Ska träffa Miamys också en snabbis, för jag är inte med på eftermiddagspasset och istället är med imorgon på Tosseberg! Blir bra det här 😀

Stay happy!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *