Övertid och rullskidor hem

DSC_0325

Inte blivit någon uppdatering här då jag dels fixat mycket med arbete men också varit mycket att ta ikapp hemma vid. Sån är det ibland 🙂 Igår blev det övertid in på småtimmarna och tidig start idag, sen tidigare hade jag bestämt mig för att åka rullskidor hem and so be it. Jag ändrar inte planerna för man är lite sliten 🙂 Så efter att ha byggt flotte hela dagen, 11h+ i solen uppe vid Värnäs, så knäppte jag på mig rullskidorna och satte kurs mot Torsby. Värnäs mot Torsby har en saftig startande backe, bra uppvärmning och jag som är så seg till en start hehe.. Men igång kom jag, ca 20 min in på passet började jag känna igen formen, såklart trist att köra själv men ack så vacker rullskidtur det var ändå. Det är kuperat över berget men ändå lagom blandning uppförs/nedförs och stundtals fina vyer bortöver skogen. Det tog mig 2h+ att åka hem, 167 genomsnittspuls och jag maxade 183. Var den maxen kom vet jag inte, måste kommit starten då kroppen lär funderat ”what is going on now? Are you serious!? Training now?   ” Jaja, kl 21:20 var jag hemma, Lisa som hjälpt mig idag hängde med på badet och det var ju faktiskt riktigt skönt ju att bada, Ingen tvekan på att hoppa i, man kokade inombords och ville verkligen kyla av sig!

Fin tur och glad nu. Nu är klockan snart 00:00, skall redigera lite och sen sova. Imorgon händer det massor av grejer men det tar vi. Fullt ös blir det iallafall 🙂

Sweet dreams

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *