Oslo Vm dag 3

IMAG0554

Började dagen med lite småfix och mailande. Sen som tidigare bestämt drog jag sen ut på en liten löptur i det fina vädret. När jag bodde här för 2 år sedan så byggde jag en liten trädkoja uppe i skogen i Sognsvann. Det blev mitt lilla gömställe och där gick jag om jag behövde komma ifrån babylon. Jag markerade några träd längsvägen så jag aldrig, aldrig skall glömma bort vart det är. Om någon vill finna det, sök efter kryssen på trädet. Svårighetsgrad: Svårt. Jag fann knappt själv, beklagar träden blöder :/

IMAG0556

Men kojjan stog svar, även om den var lite förfallen så stog den fint och jag klättra upp. Såna här fina dagar kan man se hela vägen ner till Oslo och jag fick massor av flashbacks. Vilka fina känslor som kom fram och jag blev helt varm inombords. Mycket tid och äventyr har det blivit här i skogarna.

IMAG0557

Kom iväg lite halvsent till Holmenkollen, fick slänga i mig mat på presscenter och sen ut på fältet. Här bilden ifrån tricken, sen väntar 2km halvsprång för att hinna.

IMAG0558

Fantastiskt fint väder och äntligen instagram vänligt haha nejrå, jag hade idag som uppdrag att fånga publikfesten och känslan bland folket.

_DSC1111

Skall även leverera bilder till SSSF på samtliga åkare, endast Anna Magnusson fattades så knäppte några bilder och sedan satte fart  in i publikhavet. Tyvärr inget succé för svenskorna, det blev en 10:onde plats men det tycker jag är är bra ändå med tanke på orutinerat och ungt landslag. De har en stor framtid framför sig.

_DSC1182

Sen fann jag frontfiguren för Oslo 2016, han är med på affischer och hemsida. Inga konstigheter här, utan han var snabb att spexa och vilja va med på bild. Vacker tjej hade han med sig också, är det något norsk-folkdräkt hon har på sig eller!? Verkar mer som ryskt ursprung. Härlig fest var det iallafall på publikplats.

 

Gjorde även den här korta summeringen som ligger uppe på min instagram @Tom.william.media och den fångar känslan riktigt bra ifrån dagen.
Folkfest, guld för Norge och fantastiskt väder.

Klockan är snart 19, jag skall käka lite och sen bege mig hemåt. Optimistisk tid, kanske kan se herrarnas tävling i Canada på stream om internet är med mig ikväll.

Vi hörchs

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *