Orsa igen!

  • Game on!

Lite tröttkeps på skallen idag vid väckning av mig själv. Tog frukost, packade ihop det sista och avfärd mot Hagfors. Fick ett sms längs vägen och Anders hade anmält oss till en tävling, nu blev det plötsligt tajt. Kom 2 min efter starten, kopplade på mig cykelskorna och sen var det bara att börja jaga klungan!

  • Haleluja de rejset var segdraget!

37km jagande blev det, känslan var väl ok, mina ben är inte gjord för cykling och jag fick jaga hela tävlingen. Blev iallafall inte sist och det är alltid nån triumf 🙂

Tog möte därefter med Anders, diskuterade diverse ting och händelser i framtiden. Käkade mat, drack kaffe och hade det allmänt trevligt. Vi får återkoppla om något blir verklighet!

  • Orsa Grönklitt, once again!

Fortsatte sedan resan mot Orsa, mötte upp ledarna i Lager 157 och tog middag tillsammans. När de hade vallakurs passade jag på att redigera film för Ski Classics och skicka iväg ett utkast. Vi tog därefter ett internt kvällsmöte, åkarna anslöt sent och vi har lagt en gameplan för mogondagen. Känns bra så sett för morgondagen, bokat in med skoter, informerat åkarna och i sin helhet känns det under kontroll.

Klockan är nu 00:00 och larmet ställt på 06:30. Frukost, valla skidor och sen därefter sätta igång filmandet! Ska försöka återkoppla imorgon innan jag åker vidare mot Östersund. Siktar på en grym dag imorgon och kunna därefter ta en ledig helg.

Lör-Sön blir bloggfritt, ska försöka checka ut från företaget och bara fokus på mental återhämtning helt enkelt!

Klapp klapp, go!

T-W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *