Örnsköldsvik dag 2

DSC_0625

 • Tack Caddy för en fantastisk resa.

Fick ett sent SMS igår från Glenn Olsson på Klarälvsloppet, han hade tyvärr fått feber och kämpat till sista stund för att inte ställa in mötet. Men tyvärr fick han vika in årorna och vi får boka in nytt. Jag var ganska sliten sedan gårdagen, körde ju i ett svep hem och fick bra flyt. När jag väl kom hem, sålde jag Rangern under en snabb affär till en bekant och den är nu i goda händer för renovering.

Trivdes ändå under resan, lyssnade på musik hela vägen och visualiserade mina drömmar i film från de olika genre av musik jag lyssnade på. Milen rullade på och när jag lämnade västkusten kunde jag åka med rutorna nere, grym musik och bara älskade situationen. Me like! Dock så låg jag bakom en lastbil en sväng, det resulterade i stenskott som sedan spred sig till att bli en spricka. Högst sannolikt kommer den ansluta till den andra sprickan och det kommer bli rutbyte. jaja, sånt händer.

Höga Kusten

 • MTB fotografering.

Vi tog lite kort också, inte bara filmning och denna dag hade vi en grym cyklist med oss. Han fick göra några svängar fram och tillbaka för att få den där perfekta sladden. Skjutit detta kort i DX format och RAW, det menas att i princip den kan bli hur stor som helst och jag har alla möjligheter med redigering på den. Kommer bli roll ups och förstoringar av korten vi tagit. Förstå vad mäktigt att se sin bild under O-Ringen 2018 10×15m vid ingången av stadion, fränt.

 

o-ringen 2018 2

 • Vi tog kort också för att presentera de magnifika utsikterna.

 

o-ringen 2018

 • Cyklisterna kommer inte heller undan att ta höjd 😉

T-W Media 2

 • Relativt knixig sekvens 😉

Visionen var stor och alldeles för mäktig att undvika, jag var bara tvungen att flyga baklänges full speed och mellan alla träd för att få en grym sekvens på cyklisterna. Blev någon omtagning, men resultatet blev hur grymt som helst och det går i ca 30 km/h baklänges här i filmen och cyklisterna centrerade i bilden med träden swchandes vid sidorna. Kommer bli savage.

T-W Media 3

 • Close-up löpning med steady-cam får man aldrig nog av 😉

T-W Media

 • Klipphällar, fantastiska utsikter och gammal skog. Vilken fantastisk tävling det kommer bli här 2018.

Efter den här sekvensen sprang jag bakom 2 av grabbarna med steady-camen och var så fokuserad på att få en perfekt sekvens. Resultatet blev grymt, men i en av tagningarna ramlade jag i hög fart och tog i mot mig på stenarna. Det blev upprivna händer och fingrar, det slutar ju aldrig blöda i händerna heller och därför är nu all min utrustning blodfärgad. Men hallå, det ska ju synas man använder grejerna och fungerade hur bra som helst ändå. Gjorde inget ont vid fallet, ingen smärta i händerna och jag kunde fortsätta arbeta som vanligt. Jag har problem med att känna smärta, så mig gjorde det ingenting även om det var drygt med blödande händer i 4 timmar.

Tom Lindström

 • Steady-cam monterad på cykel med jagande ” Ryska posten ” 😀

Tom-William Lindström

 • Ännu en grym sekvens från drönaren.

Jag har ju haft min drönare nu i 2 år och känner mig riktigt säker på kontrollerna. Det är väl därför i största anledning varför jag har kvar den, jag kan den utan och innan, har inte tid att lära mig en ny drönare nu med löpande uppdrag och det blir grymt som det är redan. Ni som varit observanta ser att det är utstickande grenar på vänstersidan väldigt, väldigt nära. Gick hur bra som helst och resulterade i ännu mer mäktig sekvens. Såg dom komma på skärmen, mina beräkningar var att drönaren skulle klara det och woila, det blev gryyyyymt.

Tom-William Media

 • MTB-Orientering är absolut någonting jag vill testa på.

Så nu sitter jag med allt material säkerhetskopierat och sorterat i rätt mappar. Köket är kaos med kameror laddandes och väskor överallt. Gör i ordning allt igen för nya uppdrag och skall nu avsluta det sista från Finnskogtoppen. Så småningom skall jag klippa ihop någon slags highlight från dessa 2 dagarhöga kusten och börja arbeta på slutprodukterna.

 • Solnedgången från Finnskogtoppen som utlovat.

 

 

Worky time!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *