Orm i spåret

_20170620_181410

  • Ändå en bra dag med hjul under fötterna.

Trodde väl först att det här kommer bli ett tungt pass och därför hade inte super förväntningar på formen. Men ack så fel, jag kände mig faktiskt stark och kunde ladda på i backarna. Nicoking anslöt så småningom på passet, i farten träffade vi Erik Söderlund den gamle räven som vi åkte med ett tag. Härligt att åka runt o tjota lite i Valberget, tiden går och varven passerar. Erik vek in årorna så småningom och därefter Nicoking som skulle iväg på fiskning. Jag körde lite till och hade en väldigt positiv känsla i kroppen på vägen hem, skönt ju! Man är inte helt i källaren 🙂

MEN, var bara tvungen o uppdatera bloggen igen om vad jag höll på att köra över. Bakom vallen på övre slingan, kom jag och Nicoking åkandes o snackade lite skit, antagligen bilar. I sista sekund hinner jag hoppa till och lyfta ena skidan, en ORM ligger mitt på asfalten och jag var såååå nääääär att köra över skiten. Vi fortsatte varvet och stannade till där sen på nervägen, men då hade ormen lämnat asfalten. Efter lite googlande så tycker jag att det mer liknade en huggorm än en vanlig snok. Men jag kan ha fel, vi passerade ju ganska snabbt och reagerade i sista stund. Den hade iallafall svart kropp, med vita ränder/mönster på ryggen. LURT! Vet ju att man har träffat på orm ute på myrarna och spången som går igenom, men aldrig sett en här. Så folkens, håll utkik.

Imorgon har jag planerat en dag med Björklund och vi tänkte träna på förmiddagen. Funderar köra dubbelpass beroende på hur flödet går med arbetet, nästa vecka på Tisdag drar ju jag över till Stockholm för möte med Ski Classics och måste förbereda min presentation/idé. Skall även uppdatera om läget med SERNEKE och hur våran fortsättning blir, med det återkommer jag med, för nu måste jag käka!

New day tomorrow!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *