One Day Limit

  • Johan Norbäck från plåtningen igår!

Efter en fantastisk gårkväll med Miamys i Kil, så tog jag lite nattamat hemmavid och kom i säng 02:00. Hade bestämt mig gå upp tidigt och hinna en massa idag, så 07:00 ringde larmet, kaffebryggaren slogs på och redigerade bilderna från Hovfjället. Kom ihop bra tyckte jag, karismatiskt väder och fin utsikt! Kul plats att fota på 🙂

  • Full focus!

  • Tog oss även ner mot hällarna!

Redigerade bilderna klart och skickade till Johan & Co. Påbörjade filmen lite smått för att se om min tanke för introt fungerade och sorterade filmmaterialet. Då har jag iallafall satt igång det och kan enklare fortsätta under en senare sittning. Plockade på mig träningskläder och stack sedan ner till garaget strax efter 09:00.

  • Caddyn åker in i Garaget.

Städade undan i Garaget och fixade in bilen under tak. Har några fläckar där det är rostlagat, dessa behöver täckas med rostskydd och färg innan vätan är mottaglig mot lacken. Så för att ta det säkra, körde jag in bilen i garaget och plockade om i alla verktyg/högtalare/kablar för att få plats. Gick rätt smidigt ändå, siktar på att lacka fläckarna i löpet av dagen här sen. Men först, träning 😉

  • Så vad säger Herr. Lindström om formen?

One Day Limit, exakt, hur mycket hinner man på en dag? Kl 10:00 startade jag träningsklockan och sprang min favoritrunda. Blev ganska fort varmt och det fick bli utan tisha efter 5km. Hörlurarna levererar bas så ögongloben vibrerar och humöret var på topp. Jag sprang väl på ganska bra tyckte jag, rundan är kuperad och jag kunde hålla stabilt 6 min/km tempo samt avslutade med all-in-hill-climb upp till toppen. Hade planerat för 2h löpning och 2 mil, men hade lovat Björklund lunch idag och missförstått tiden, fick bli aningen kortare.

Härlig och trevlig lunch med Björklund när kocken Lindström levererar lunch, betalade så småningom massa räkningar och sedan mätt & belåten stack jag sedan ner till garaget för bilfix.

  • Dags för bilfix!

  • Lådan i stort sett klar!

Hade grymt flow, hjälp av brorsan & farsan och kunde få väldigt mycket gjort idag. I det stora hela är det ”drygaste” gjort och siktar på provspelning imorgon.. Håll utkik!

Nu ska ja hoppa i duschen och gå upp till kinan, för ikväll är nämligen Miamys på besök 🙂 Bästa!

Aloha!
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *