On the road again

DSC_0335.JPG

Jamän, då var det dax igen o packa iordning allt, ladda batterier, rensa minneskort och få ner allt i en hyfsat genomtänkt packning. Reser en combo nu, kommer åka Tåg från Mora och bil dit. Känns bra, lite byten o så att krångla med men gillar ändå tåg, fina arbets möjligheter och trevligt att slappna av lite. Mycket grejer som hänger med, fick prioritera lite med packningen och tycker ja fick ihop det ok. Komplett kamera utr och lite träningsgrejer. Var ute o rullade lite förut med stakning, blev Fan rädd för mig själv över en sån bedrövlig form. Tog mig igenom passet och kände ändå att jag måste tänka positivt med att det blev bra en pannbenstur. Har ju ändå en +220h månad bakom mig, inte lätt hinna träna och har gott samvete ändå att jag försökt.

 

DSC_0026

Bussen gick 05:30 och jag hade kört under natten. Hälsade på Lisa vägen upp och jag trivs med det här att resa nattetid. Dagen går över till natt och sen gryr den på morgonen. Allt är så harmoniskt och vackert, majoriteten sover och det är så stillsamt. Synd man blir sliten bara :/  Fin helg bakom mig, trevlig middag igår med Mostrr och Morfar, lite idéer om att åka över till New York och hälsa på hennes jobb. Hon är producent där och jobbar på ett stort företag, fränt. Kan va nyttigt och väldigt inspirerande. Även jag aldrig kommer bli en en reklamproducent, kan man ju hämta idéer och se hur ” The big guys work ” 🙂

 

Så nu ska jag försöka lita mig tillbaka och ladda inför ett härligt läger med riktigt härliga ledare o ungdomar. Bloggar vid tidpunkter!

Snart blir de lugnare med jobb också, lite arbetssamt med 3 filmprojekt igång samtidigt + anställningen på Vildmark. Vi kör på vettu 🙂

Trötta Hälsningar

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *